Арсен Венгер: Знам, че този отбор няма да се откаже

14:11
Арсен Венгер: Знам, че този отбор няма да се откаже
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе видимо щастлив от победата над състава на Болтън късно снощи. "Артилеристите" изоставаха с два гола след половин час игра, но след страхотно представяне успяха да обърнат резултата до 4:2 в тяхна полза.

"Изиграхме две срещи срещу Болтън в много неподходящ момент. Те имат нов мениджър, големи амбиции, а нашите физически възможности бяха тествани от много здрав тим. В крайна сметка постигнахме нашето и взехме и двата мача", заяви Венгер веднага след срещата.

 Френският специалист коментира и ситуацията при изравнителния гол за "артилеристите", при която Уилям Галас отне топката на Марк Дейвис, след което играчът на Болтън остана на земята, а в последствие от щаба на гостите имаха претенции към главния арбитър за нарушение.

"Наистина съжалявам, ако намесата на Галас не е била чиста и играчът е контузен. За съжаление няма как да се спира играта при всяко едно лягане на играч на терена. В двубоят ни срещу Евертън Денилсон се свлече на земята, а от състава на "карамелите" продължиха да играят и дори можеха да вкарат трети гол, ако не беше намесата на Алмуния. Аз не казах нищо след срещата", заяви Венгер.

"Знам, че този отбор никога няма да се откаже да търси победата, а именно тази увереност доведе до обрата", завърши Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация