Официално: Ювентус взе халф на Удинезе под наем (видео)

12:01
Официално: Ювентус взе халф на Удинезе под наем (видео)
Ювентус привлече халфа на Удинезе Антонио Кандрева под наем до края на сезона, като "бианконерите" имат опция за закупуването на играча през лятото, съобщава официалният сайт на "Старата госпожа".

Кандрева ще направи първа тренировка с новите си съотборници днес в 16.00 часа българско време, като играчът ще е на разположение на Чиро Ферара за мача с Рома в събота.

Антони Кандрева е роден през 1987 година и прави дебюта си в Серия А в мача Удинезе - Интер (0:0) на 27 януари 2008 година.

Последната година и половина Кандрева играеше като преотстъпен в Ливорно, където бе твърд титуляр.

Футболистът е национал на Италия, като е играл във всички формации на "Скуадра адзура". Дебют за мъжете Кандрева прави в контролата с Холандия (0:0).

Новото попълнение на Юве играе като атакуващ халф и притежава много силен удар с десния крак. Въпреки това, Кандрева много рядко бележи, като досега за почти сто мача с екипите на Удинезе и Ливорно той има само 2 гола.

Вижте какво може Кандрева:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
21.01.2010 17:22

Не виждам какво коментирате под мен идиотите. Играча са го извикали в национала, а вие си чешете езиците дали ставал. Явно сте готови за селекционери на Скуадрата. *lol*

CEC0_vg
21.01.2010 16:02

Този е страхотен футболист. Очаквам да ги изведе до 28 титла още след 10 години. *lol* *lol*

Juventus_tifoz
21.01.2010 12:52

Човекът не е виновен, че е може да вкарва голове, Виновно е тъпоторъководство на клуба, че не разбира нищо от трансфери. Ако не ги сменят всичките управници, нищо добро не ни чака. Другата година изтича наказанието на Моджи и даже той казва, че няма да се върне в Юве, ако тези които го управляват са още тук.

faf4o
21.01.2010 12:40

Освен пропуски друго невидях *lol* досега за почти сто мача с екипите на Удинезе и Ливорно той има само 2 гола. *lol*