Гриша Ганчев: Можех да направя Литекс 12 пъти подред шампион

12:05
Гриша Ганчев: Можех да направя Литекс 12 пъти подред шампион
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев коментира взетите решения на Изпълкома на БФС и по-специално назначаването на Костадин Костадинов за председател на съдийската комисия. Както е известно, последното заседание на върховния орган на БФС се проведе в отсъствието на боса на "оранжевите". По това време той е провел среща с инвеститори в автомобилния завод край Ловеч.

"Не съм отишъл на един Изпълком - чудо голямо. Имал съм друга работа, предпочел съм нея. Щом колегите са избрали Костадин Костадинов, значи той ще е. Дано само не е чел Бай Ганьо, преди да заеме шефския пост", подхвърли Ганчев, цитиран от "Меридиан мач".

Благодетелят на Литекс не пропусна да коментира и амбициите на тима му за пролетния полусезон. Ганчев за пореден път заяви, че иска "оранжевите" да станат шампиони, но няма да е фатално, ако в крайна сметка това не се случи.

"Ние преди много години "имахме краста" да сме шампиони на всяка цена. Начесахме я и сега нямаме болни амбиции. Естествено, искам да сме първи, но ще гоним това по честен начин. Ако не успеем, няма да правим трагедии. Аз, ако исках, можех да направя Литекс 12 години подред шампион. Ама защо? Нека не се надлъгваме, а да играем честно", завърши Гриша Ганчев, който обясни, че няма никакви проблеми между него и шефа на БФС Борислав Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ichtvan
17.04.2010 09:47

а защто когато "селяните"станаха шампиони цска падна с най големиа резултат в историата си а левски неможеше да ни бие дори и на герена
и тези мачове ли е купил

Litex_fan
21.01.2010 20:52

поредната медиина глупост която иска да причини само интриги *angry* *angry* *thumb_down* *evil*

livpooll
21.01.2010 17:08

птичето си призна как са станали селяните шамоиони преди 10-12 години. *thumb_down*