Рууни иска титулярното място в Юнайтед

16:23
Рууни иска титулярното място в Юнайтед
Нападателят на Англия и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че титулярното му място при "червените дяволи" не е гарантирано след пристигането на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд", но английския национал допълни, че конкуренцията не го плаши.

"Фактът, че Димитър Бербатов е вече на Олд Трафорд, трябва да повдигне играта ми на по-високо ниво. Титулярното ми място вече не е гарантирано. Повече от всичко обаче аз обичам да играя зад централния нападател. Вероятно, защото получавам повече топката. Не обичам, когато за дълго време не получавам топката. Някои централни нападатели стоят само напред, не пипат топката и само чакат да вкарат гол", заяви юношата на Евертън за официалния сайт на европейските клубни шампиони.

"Обичам да съм замесен в играта. Аз съм свикнал да изпълнявам различни роли на терена, но след като Бербо пристигна при нас, той ще донесе постоянност на моята игра. Онзи ден, когато мениджъра ме остави резерва в мача с Болтън, бях разочарован. Аз просто исках да изляза на терена, колкото се може по-бързо и да му покажа какво мога да направя. Обичам да показвам на хората, че понякога грешат", заяви Уейн Рууни.

Както е известно откакто премина в тима ръковoден от сър Алекс Фъргюсън българският нападател Димитър Бербатов е неизменен титуляр в състава, за сметка на колегите си Уейн Рууни и Карлос Тевез.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация