Милан излиза срещу Интер без Пато и Неста

16:56
Милан излиза срещу Интер без Пато и Неста
Отборът на Милан ще бъде без звездите си Алешандре Пато и Алесандро еста в предстоящото през уикенда дерби с градския съперник Интер. От щаба на "росонерите" официално съобщиха че двата играчи няма да вземат участие във важния сблъсък.

"Пато ще премине курс на физиотерапия през следващите две седмици и тогава ще се изясни неговото състояние. Неста пък има проблеми с мускулите на дясното си бедро. Той ще премине допълнителни изследвания в четвъртък сутринта", обявиха от медицинския щаб на Милан.

Милан изостава от Интер на 6 точки в челото на класирането на италианската Серия "А" преди дербито между двата тима, но "росонерите" имат и мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
20.01.2010 19:45

Мислех да слагам на Милан, но без Неста,незнам как ще са в защита...Без Пато ще се справят имат Роналдиньо, Бориело, Индзаги, Хунтелаар, но Неста и Силва са много сработени и правят заитата бетон.Ако Неста не играе Милан няма да спечели мача ! *erm*

fabre
20.01.2010 19:02

Алесандро еста-----изтарвали сте "Н" -нищо дано поне един от двамата да играе *thumb_up* *beer*

biznesmen
20.01.2010 18:24

Кой каза , че Неста няма да играе? Нали сте спортен сайт поне бъдете информирани.Неста утре ще премине преглед и тогава ще се каже дали ще играе или не.

roselino
20.01.2010 17:16

Абе пак не сте разбрали че Неста ще играе а има н отпред по между другото forca milannnnnn *wink*