Липи маха защитниците на Юве от \"Скуадра адзура\"

15:41
Липи маха защитниците на Юве от \"Скуадра адзура\"
Марчело Липи е на път да не повика защитниците на Ювентус в "Скуадра адзура" за Мондиал 2010, твърди "Ла Стампа".

Както е известно, торинци са в ужасна форма, като отборът допуска доста голове в последните месеци.

Фабио Канаваро, Фабио Гросо, Никола Легроталие и Джорджо Киелини, които до скоро бяха неизменна част от селекцията на Липи сега са под сериозна въпросителна и ако продължават със слабите си представяния, едва ли ще пътуват до ЮАР през лятото. Единствено Киелини все още се ползвал с доверието на наставника и бил с най-големи шансове да получи повиквателна.

Доскоро Марчело Липи изцяло разчиташе на защитниците на Юве за предстоящия Мондиал, но сега специалистът е решил да уговаря Алесандро Неста да се върне в "Скуадра адзура". Напомняме ви, че защитникът на Милан още преди години обяви, че се отказва да се състезава повече с националния тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
20.01.2010 19:47

От Легроталие и Гросо може да се откаже, но от Киелини и Канаваро - АБСУРД !Канаваро е капитан, а Киелини е може би най-добрият италиански защитник в момента.Това са поредните спекулации, а и до лятото Юве със сигурност ще е излезнал от кризата. *thumb_up*

idol_bg
20.01.2010 18:29

Аз не разбирам пък какво толкова му харесват на тоя Лиегротале.Има къде по-опитни и добри защитници в Италия от него.Канаваро според мен му е време да каже "стига" на нац.отбор.

roselino
20.01.2010 17:20

Да се откаже от Канаваро не мисля та тои им е капитан и с двата крака да куца пак ще го вземе *party*

Juventus_tifoz
20.01.2010 16:47

Киелини е може би най-добрият играч на Юве в момента. Дори получи наградата за най-добър защитник. Другите обаче са в много лоша форма.