Мъри: С Андоне ЦСКА ще играе правилен футбол

10:39
Мъри: С Андоне ЦСКА ще играе правилен футбол
Селекционерът на България Станимир Стоилов се изказа много ласкаво за новия наставник на ЦСКА Йоан Андоне. Както е известно, Мъри е мерил сили с румънския специалист през есента на 2005 година, когато в мач от груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА Левски побеждава Динамо Букурещ с 1:0.

"Тогава Динамо беше изключително силен отбор. Преди мача с нас бяха отупали Евертън с 5:1. В София те играеха много дисциплинирано и компактно. В 60-а минута останаха с човек по-малко, но въпреки това продължиха да атакуват и можеха да ни бият. Смятам, че присъствието на Андоне в ЦСКА е плюс за българския футбол. Според мен, на "Армията" тази пролет ще се говори за истински, зрелищен, правилен футбол", споделя Стоилов пред "Тема спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
23.01.2010 17:48

fashiong, Многото не го направи Левски, а един друг, който сега е издирван от ....Интерпол...?! *lol*

fashiong
22.01.2010 19:59

drummer тогава Левски направи много а сега никой нищо не прави от всичките мизерни отбори

drummer
20.01.2010 21:12

Този каун винаги е казвал, че ЦСКА не го интересува. Може би с изключение когато този отбор му даваше хляб. А може и да е забравил, че е играл там...?! "Можеха да ни бият"...? Ами как да стане, когато съдията (един корумпиран руснак), първо остави Динамо(Букурещ) в 60м. с човек по-малко, а след това призна гол на Левски от ...чиста засада, за която този нещастник не обелва и дума! *lol*

Stafako
20.01.2010 20:19

А дано... *stop* Да се заиграе най-накрая хубав футбол и в България *smile*