Псуват Рабех от тук до Мароко

09:01
Псуват Рабех от тук до Мароко
Скандалният защитник на Левски Юсеф Рабех влезе в заглавията на всички международни медии. Издания от цял свят се надпреварват с цветущи заглавия за мароканеца заради поредната му пиянска изцепка. Рабех доказа, че не го слуша главата и въпреки предупрежденията на своите шефове, отново плю на Левски с нощен запой, пише "7 дни спорт".

Припомняме ви, че мароканецът дори почупи хотелската си стая, разгневен, че му прекъснали купона посред нощ. Търпението на "сините" шефове се изчерпа и логично изгони защитника от подготвителния лагер в Каварна.

Цялата трагикомедия с Рабех е детайлно описана от водещите световни медии. Агенция "Ройтерс" определи африканеца като лошото момче на Мароко. Испанският всекидневник "Марка" също не пропуска колоритно да разкаже скандала в Левски, като дори пише за бой между Рабех и треньора Георги Иванов.

В родината на мароканеца също са безпощадни, окачествяват го като непоправим алкохолик. Разгневени читатели на maroc-football.com пък апелират футболната асоциация на Мароко да спре състезателните права на Рабех доживот. Изданията не спестяват факта, че играчът на Левски има тригодишна условна присъда и забрана за една година шофиране заради каране в нетрезво състояние.

Сега, след фаталната издънка, пред Рабех има две алтернативи - или трансфер в друг клуб, или изгнание в дублиращия отбор на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Katsarov
20.01.2010 11:13

изгонете го беееее + глоба от 20 000 евро за оронване на пристижа на клуба(примерно)