АС/DC остава на \"Васил Левски\"

08:49
АС/DC остава на \"Васил Левски\"
Място на финала за купата се избира на специално заседание на изпълкома на БФС през април и в момента няма никаква драма около това къде ще се играе мачът. Както "24 часа" информира, по предварителна програма той трябва да е на 12 май. Тогава обаче Националният стадион "Васил Левски" е зает от концерта на култовата група AC/DC.

"Не знам кога ще се провежда финалът за купата и не ме интересува. Не търсете новина там, където я няма", посъветва шефът на "Болкън ентъртейнмънт" Петър Петров. От музикалната компания обясниха, че няма да има промяна, нито в мястото, нито в датата на концерта на AC/DC.

От БФС останаха изумени, че някои медии спекулират за нещо, което още не е решено.

"Първо, няма изработена програма за целия пролетен полусезон. След това не е решено точно на коя дата ще бъде финалът за купата, още по-малко къде ще се играе", коментираха от футболната ни централа.

Според шефа на профилигата Валентин Михов решение се е вземало винаги, след като станат известни финалистите в турнира.

По принцип има доста варианти къде да се играе решителният мач, стига до него да не стигнат ЦСКА и Славия. Тогава столичните варианти са "Георги Аспарухов", който няма да е удобен за "червените", и "Българска армия", който пък ще бъде отказан от "белите". Причината е липсата на осветление на останалите игрища, а със сигурност мачът ще се играе късно заради телевизията.

В провинцията идеални условия има в Ловеч и Бургас, като там стадионите дори имат лиценз за евротурнирите.

"Няма защо да се бърза толкова и да се впряга каруцата пред коня. Парите от концерта са важни за "Васил Левски", коментираха от лигата.

Съоръжението спечели повече от всички мачове само от концерта на Мадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vucata
21.01.2010 15:58

Те като спечелат после ще ги дадът за трева няма смисъл *lol*

redshark
20.01.2010 16:32

Кво са спечелили от мадона незнам ама сасипаха тревата яко *thumb_down*

dekata84
20.01.2010 10:52

xaxaxax не знам и моите са малко пове4е но дано да не ми ги земат не казваите на никои *lol*