Камбуров посред нощ при ЦСКА

08:38
Камбуров посред нощ при ЦСКА
Нападател №1 на България Мартин Камбуров сензационно се появи в хотела на ЦСКА "Ривиера бийч" в курортен комплекс Златни пясъци. Свидетели, близки до "7 дни спорт", твърдят, че голмайсторът на "А" група е бил забелязан как в 2.40 ч. след полунощ влиза в 5-звездното бижу заедно с новия треньор на вратарите в ЦСКА Петко Петков. Пецата е пътувал към лагера с новия преводач на отбора от румънски език Милен Радуканов, който остава завинаги в историята с гола на живота си за 3:2 над Ювентус през есента на 1994 г.

От екипа на ЦСКА в Албена обаче категорично отрекоха Камбуров да е идвал при тях посред нощ, а шефовете съобщиха, че не готвят негов трансфер. Преди се говореше,че ЦСКА има интерес да вземе нападателя, но в момента треньорът Йоан Андоне разполага с достатъчно играчи в атака.

"7 дни спорт" буквално гръмна нападателя, след като го хвана на тясно с въпроса какво е правил в тази късна доба в хотела на ЦСКА. Стъписан, Мартин първо мълча като партизанин, а след това, за да избегне неудобната истина, затвори телефона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
20.01.2010 13:35

Доволен ли си във един отбор,няма смисъл да ходиш другаде.

yamahata
20.01.2010 11:45

Камбуров...какво по качествено от него може да се купи в Бг *smile* *thumb_up*