Тевес наказа Юнайтед, Сити с преднина преди реванша

23:56
Тевес наказа Юнайтед, Сити с преднина преди реванша
Отборът на  Манчестър Сити победи градския си съперник  Манчестър Юнайтед в първи мач от полуфиналите в турнира Карлинг Къп. Двубоят на стадион "Сити ъф Манчестър" приключи при резултат 2:1 за "гражданите", след като Райън Гигс се разписа в 17-а минута, а Карлос Тевес изравни от дузпа в 42-а минута и вкара нов гол в 65-а минута.

Дербито се изигра без българско участие. Бързоногото крило на "гражданите" Мартин Петров бе оставен на резервната скамейка от мениджъра на тима Роберто Манчини. Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също не взе участие в мача, като най-вероятно това решение на сър Алекс Фъргюсън е продиктувано от възможността за усложняване на травмата на българския футболист.

Двубоят започна равностойно, като в неговото начало не бяха създадени чисти голови положения, а играта се водеше предимно в центъра на терена.

Резултатът в срещата обаче откриха гостите от Юнайтед в 17-а минута. Антонио Валенсия напредна добре в наказателното поле на "гражданите" от дясно и центрира остра топка за Уейн Рууни. Нападателя стреля, топката бе отбита от Шей Гивън, но за негов лош късмет попадна в непокрития Райън Гигс, който от близко разстояние направи 1:0 за "червените дяволи".

Последваха по-силни минути за състава на Манчини, които обаче не довеждаха до опасност пред Ван дер Саар. В 37-а минута стражът на Юнайтед предотврати изравняване на резултата, след като успя да избие много силен и точен изстрел с десния крак на Найджъл Де Йонг от около 30 метра.

Точно в 41-а минута Крейг Белъми се освободи добре в лявата част на атаката на Сити, навлезе в наказателното поле и там бе фаулиран от младия Рафаел Да Силва, за което домакините получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана аржентинският нападател Карлос Тевес, който с много мощен шут с десния крак не остави никакви шансове на Ван дер Саар и върна отбора си в мача.

В началото на второто полувреме Уейн Рууни можеше да даде отново аванс на Юнайтед, но ударът му от близко разстояние бе париран от Шей Гивън. Малко по късно пък "гражданите" можеха да поведат след разбъркване в наказателното поле на гостите, но се стигна само до корнер.

В 59-а минута Рууни центрира добре към Гигс, който от трудна ситуация успя да затрудни максимално стража на Сити след удар с глава, но не успя да отбележи.

В 65-а минута бившият играч на Ман Юнайтед Карлос Тевес отбеляза нов гол във вратата на "червените дяволи". След разбъркване в наказателното поле на гостите Компани центрира във вратарското поле, където аржентинският нападател бе оставен непокрит и реализира с глава за 2:1 за "гражданите".

Пет минути след това попадение Ман Сити можеше да увеличи преднината си, когато Шон Райт-Филипс получи пас от Белъми на скорост, но ударът му от границите на наказателното поле бе отразен от Едвин Ван дер Саар.

В 80-а минута хубава самостоятелна акция на Рууни му позволи да се озове на стрелкова позиция, но изстрелът му с десния крак отново бе спасен от Шей Гивън.

В 87-а минута Антонио Валенсия направи фрапиращ пропуск, след като получи подаване от Патрис Евра и не успя да засече топката на празна врата от около метър разстояние.

Във втората минута на продължението Рууни намери трудно позиция за стрелба в наказателното поле, но опасният му удар отново бе отразен от стража на "гражданите". След последвалия корнер влезлият като резерва нападател Маме Диуф стреля с глава, но топката излезе в аут. До края на петминутното продължение гостите упражниха сериозен натиск, но не успяха да изравнят.

Стартови състави:

Манчестър Сити: Гивън, Ръчардс, Сабалета, Гаридо, Компани, Боята, Райт-Филипс, Бари, Де Йонг, Тевес, Белъми

Манчестър Юнайтед:
Ван дер Саар, Евра, Браун, Рафаел, Евънс, Андерсон, Гигс, Карик, Флетчър, Валенсия, Рууни

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:1
0:1 - Гигс, 17\'
1:1 - Тевес, 42\'
2:1 - Тевес, 65\'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

priaulx
20.01.2010 20:52

juventus tifoz, принципно не е тайна че юнайтед ги поподпираха от време на време, но този сезон в няколко мача доста сериозно ги режат, и този сезеон мисля че няма мач дето да им го е зел съдията, а относно кометарите ме дразнят хората дето гледат да напсуват другите пък не могат да погеднат че техния любим отбор не мое да земе точка.

Stafako
20.01.2010 20:05

Доста спорна ситуация, но се ми се струва, че не трябваше да има дузпа! *stop* Вероятно съдиите са корумпирани, както и в България *lol*

Juventus_tifoz
20.01.2010 17:08

priaulx, Юнайтед ВИНАГИ са подпирани от съдиите. И когато един мач свирят за другия отбор и започвате да ревете *sick* Не може винаги да побеждавате. Казваш, че хората пишат против Юнайтед. Всеки има право да пише срещу когото поиска. И срещу Ювентус пишат, но това си е право на хората. Така че ПРИЕМИ ГО *stop*

zinatop_71
20.01.2010 16:44

Тоя неблагодарен зъбат лилипут Тевез се кефеше на гола от дузпата, като че ли е вкарал на финала на световното. *thumb_down* Да не говорим селендурски изяви срещу Невил.Сега го е яд, че не можа да се наложи в Юнайтед и си им го изкара.Нали уж им се кълннеше във вярност, ама то като си алчно копиленце, ще идеш в Сити за парите на резания арабин.За съдията какво да кажа - онова момче Рафаел хвана Белъми за фланелката извън наказателното, после като влезнаха в наказателното го пусна и Белъми падна.Съдията къде видя тая дузпа не знам.Пък после Юнайтед ги подпирали съдиите! *angry* *angry*

fcbfenforever
20.01.2010 15:26

На "Театара на Посеркофците"...Сити ще победят отново а ШРЕК ще има пак да симулира и да вика *lol* !!! Точен 2:3 *beer* *thumb_up*

frozzzen
20.01.2010 14:36

Тевез се мисли за играч ама са ще го видиме на "ОЛД ТРАФОРД" какво ще направи мишока ше има да му се смеем яко.. *lol*

priaulx
20.01.2010 13:24

и ти си точно един от тея дето само пишат колко мразят юнайтед и т.н. ама аре похвали се нещо, както и другите такива, стига само сте гледали юнайтед, коментирайте другите отбори

priaulx
20.01.2010 13:22

еми ако си гледал мача (и не си олигофрен) си забелязал че юнайтед бяха много по добри и заслужаваха да бият, но късмета и г-н дийн не мислеха така...

priaulx
20.01.2010 13:21

еми да най-много сме 10000 и колко каза, ама всички останали са против юнайтед и те са доста повече от тея 10К, нали ? и ако хич не те е.е за юнайтед защо пишеш е тази тема ?

priaulx
20.01.2010 13:20

още един който не е гледал мача и коментира....

priaulx
20.01.2010 13:18

още един който не е гледал мача и коментира....

priaulx
20.01.2010 13:17

а ти пък точно с ливърпул ли ще се хвалиш бе ? тях ботев пловдив (нищо против тях, даже са ми доста симпатичен отбор) са ги хванат ще си бият, те ливърпул от 10 години насам не могат да си вържат връзките, пък камо ли да бият някой, а за барса какво последните 3-4 години имаха ебаси късмета и всички "еее барса са най-велики.." ама тая година ще видим дали ще успеят и 1 купа да земат, а милан ще ги видим февруари колко са добри.

Juventus_tifoz
20.01.2010 13:14

priaulx, всеки отбор има възходи и падения. В Юнайтед започнаха падения малко по малко. А и защо казваш, че в сайта има много хора против Юнайтед? Че нали Вие сте най-многобройните в сайта - 10204. Да ти кажа честно хич не ме е*e за Юнайтед. Обаче много се радвам, че паднахте от съГРАЖДАНИТЕ си *joking*

priaulx
20.01.2010 13:10

а я кажи ти колко от тези години си гледал мачове, гледал си играта... Аз гледам футбол от '98 насам и юнайтед играят най-красивия и зрелищен футбол, въпреки че последните 2-3 години малко западна нивото им и за това казвам че те на най-добрите, защото играят футбол, а ако някой ще ми казва барселона, те чисто и просто се научиха за 3 години за задържат топката и нито друго и нещо много им се дигна самочуствието ама тая година ще бъдат свалени на земята.

lamers_pro
20.01.2010 12:50

priaulx пич като са най-великите защо чак миналата година настигнаха Ливърпул по титли във ВЛ,при положение,че "мърсисайдци" нямат титла отпреди 20 години?! *lol* И защо имат САМО 3 титли в ШЛ?(или са 4,не знам точно!) Юнайтед има доста хляб да изядат докато стигнат Милан Барселона и Ливърпул! *thumb_up*

priaulx
20.01.2010 12:46

за всички фенове на останалите отбори, които пишат тука за да компенсират "отличното" представяне на техните любими отбори (ливърпул, ювентус,...) мога да кажа само едно: Юнайтед и сър Алекс са най-добрите и винаги ще си истанат най-добрите, а останалите можете само да им лапате хуя.
П.П. тука има доста хора които просто мразят юнайтед, нито гледат мачове и само като стане нещо и почват да пишат, еми за тях - ебете се в гъза.

Juventus_tifoz
20.01.2010 11:11

Аз лично гледах мача снощи и си беше очевидно, че съдията подпира повече Сити. Все пак не може винаги да подпират Сър Пенсия. Лично аз се радвам, че Сити победиха и дано победят в следващият мач (или едно Х-че няма да е лошо). Радвам се искрено, че Гражданите спечелиха и че Юнайтед паднаха. Успех на СИТИ!

Lollipopp
20.01.2010 11:03

danman - но нали знаеш че докато се гледат цифрите накрая не винаги отбора който заслужава побеждава *wink*

reget
20.01.2010 10:56

Lillipopp ти май не си гледал мача ми се струва. *lol* If you don`t have what to say please... млъкни *thumb_up*

blind08
20.01.2010 10:26

видяхте ли манчестър какво направиха сити,последните 15 минути атака след атака... Ей така,ще е на Олд ТраФорД.НЕ се радвайте мн мн всичко ще се решава на олд трафорд *thumb_up* go united *devil* *party*

danman
20.01.2010 10:17

Lollipopp и всички други,които се правите на глупави, или не сте гледали мача снощи, или си умирате от кеф да пишете глупости,да се заяждате и да плюете Юнайтед.Всички вие много добре знаете,че головете за Сити бяха вкарани благодарение на съдията Дийн.Може да си приказвате каквото искате и да се заяждате колкото искате,но истината е една.И тя е че Юнайтед бяха по-добрия отбор на терена и че ги прекараха много яко.За мен както и за много други,които са гледали мача победителят е един-Манчестър Юнайтед.

Addo
20.01.2010 10:12

Aspa ти или си е*бати самовглъбеното копеле или си сляп. А кажи ми къде видя нарушение срещу Белами В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ?!Или пък последния заедно с Тевез не трябваха да имат поне жълти картони? Но влизането на Тевез срещу Браун няма да го коментирам. Съдийството в този мач си беше една пародия(или по-точно порнография, както каза Kumanov)
А относно онзи мач със 7 минутното продължение, в което ви бихме 4:3... Ми виж сега ще ти го обесня просто(MeToDueB също ви го каза). Продължението е за двата отбора, не само за Юнайтед. Та по тая логика 'що Сити не вкараха гол?

Lollipopp
20.01.2010 10:06

reget - верно ли бе *lol* сигурно е трябвало Юнайтед да бият служебно та да е наред всичко *lol*

reget
20.01.2010 10:03

Съдията сбърка и при двата гола на Ман. Сити, така че спрете да писшете всеки път че съдията е свирел за Ман.Ю. Иначе хубав мач. Лошо само че не пусна Мартин Петров второто полувреме. Мисля че Ман. Ю. ще спечелят като домакини.

aspa
20.01.2010 09:43

Тевес МАШИНААААА и немисля, че Сити са подкрепяни от съдията. ВИНАГИ Юнайтед са подкрепяни и не само с фалове а миналия мач през септември продулжение 5 мин минаха 7 минути и съдията не свири (щото юнайтед не са вкарали гол) и накрая УСПЯХА. И не само срещу СИти винаги Ман е подрепян винаги за тфа ше поемат анално *party* .


ЛИВЪРПУЛ ДО ГРОБ

Lollipopp
20.01.2010 09:36

RichardEvans - ми да реве ли бе и за пореден път показва че си яко див селянин *erm* Legendary - да бе винаги когато Юнайтед не вземат 3-те точки са ощетявани *joking* rusev11 - ти ся на български ли си писал или на някакъв твой си език *thinking* martinkata2003 - теб Господ те е нахранил като ти е дал толкова мозък колкото да пазиш равновесие danman , MeToDueB - мислех ви за по умни иначе какво да кажа за мача - ми от Юнайтед се извърхяха като "чикия на пясък" че няма да могат играчите на Сити да дишат и накрая "Тролчето" им затвори устата *wink*

Kumanov
20.01.2010 09:33

danman, евала...само пропусна нещо, което смятам да добавя: Тевес трябваше да бъде изгонен много преди да вкара първия си гол, защото влизането му срещу Браун си беше за директен червен (а и преди това имаше 1, 2 по-леки фала), за спестените жълти картони на играчи като Белъми, Сабалета и т.н. (общо 3 или 4 на брой) не ми се говори...факт е, че има мачове, в които Юнайтед е бил подкрепян от съдиите (всички големи отбори могат "да се похвалят" с такива мачове)...за такива срещи аз като фен на Юнайтед винаги съм признавал и не съм се гордял с такива победи, НО компенсирането на един мач с друг като нарочно ощетяваш отбора, заради това, че си свирил за него предния мач, е недопустимо...просто на теб като съдия не ти се отчитат един с друг компенсирани мачове, а 2 слаби и грешно свирени мача...ПОРНОГРАФИЯ, това е правилната оценка за мача.
P.S. manunited666, кретен също е болестно състояние и не е правилно да се обижда и по този начин, съветвам те да не се занимаваш с хора, които така или иначе не вдяват какво им се казва, но избора си е твой...честито на Сити, другата седмица ги чака театрално представление на "Театъра..." *wink*

MeToDueB
20.01.2010 09:27

да се поправя в едно от изреченията съм написал, че е отбор от средна класа, не .. Тевез е играч от средна класа в отбор от средна класа .. заместваме отбор с играч, и се получава перфектно .. за нищо не става тоя смешко .. за това и бе продаден, защото е еднотипен с Рууни, но много по неефективен .. че той не можеше да уцели вратата, поне аз доколкото си спомням .. и от 1 метър, и от 2 и от 10 .. а се биеше и се лакомеше, през този сезон, не знам на кои богове се е молил, но му върви, ама пак си е мишка .. не може да спира топката хахахаха, но все пак е в Ман С .. в Англия и е национал на Аржентина, пък аз го плюя по сайтовете, като вас, които плюете Бербатов .. играч е и Тевез, но не от висока класа .. и не липсва на Юнайтед въобще .. спомнете си какво правеше в Юнайтед, едно голямо нищо ..

MeToDueB
20.01.2010 09:23

тоя Тевез е ебати слабака .. нито може да спира топката, дя я подава, да я гърдира, да я свали .. ама много тича и има късмет да е на местата, от които ще му се удари в носа, в коляното .. и ще влезне някой случаен гол, но това не е играч за мене .. да ходи да бяха по полето, а не да се прави на циркаджия .. след тези си два много лесни гола, които със сигурност и аз, а и баба ми и дядо ми .. ще могат да вкарат, след точно тия два гола, Тевез се помисли за голямата работа .. израдва се по много грозен начин, но това си е негов проблем .. за това завинаги ще си е отбор от средна класа .. и ще играе в отбори средняци, пък нека прави случайния си сезон с +15, 20 гола .. головете не са всичко, защото той не е футболист .. лакомията му жалка.

danman
20.01.2010 08:48

Два на един за отбора на съдиите.Тази победа не беше за отбора на Сити,а за съдията Дийн.От самото начало на мача стана ясно,че ще подбутва отбора на Тевез.Този мач беше пълен абсурд и фалш.Къде я видя тази дузпа,къде видя и този корнер само Дийн си знае.Защо не даде дузпа за Юнайтед.То трябва да си малоумен за да не разбереш,че прекараха много яко Манчестър Юнайтед.И ако аз бях на мястото на Съра щях този път наистина да се изплюя в лицето на тъпака Дийн.Докога съдиите ще ни ощетяват и ще решават мачовете вместо нас?Къде е ФИФА?

paco_kl
20.01.2010 08:05

освен рууни,карик,валенсия,евра и старите пушки ван дер саар,скоулс и гигс,другите са кръгли нули!като прибавим и съдийската тесла и ето ти поредното разочарование!няма да се оправдавам,че защитата е контузена,но поне махай от отбора братята близнаци и андерсон,че ще береш още ядове

nikolai_kushev
20.01.2010 04:20

честита победа на всички фенове на ман.сити трябваше да е с повече ама неможаха,за жалост има още един мач и манчо няма да се откаже от класиране и елиминация на градският си саперник да се класира ман сити но е малко вероятно

manunited666
20.01.2010 03:17

Инвалид обида ли е бе кретен ? Да , приемеме , че човека е инвалид , примерно ... и ? Ще му се исмееш за това ли ?

liverbird1892
20.01.2010 03:09

'priaulx' ей путка майно праел не напраел вкара ли 2 гола вкара такаче не ми се обеснявай инвалид такъв *lol*

RichardEvans
20.01.2010 02:39

real mafia, еби си майката боклук, от футбол ти не разбираш и не си никакъв фен на юнайтед

priaulx
20.01.2010 01:50

a liverbird1892 ти пък какво каза бе келеш, да видя тевес да направи някакъв пробив, а ? само рафаел изпускаше белъми, а иначе тевес нищо не направи, само в мелето успя "с класа" да бутне топката във вратата.

RealMafia
20.01.2010 01:47

ОК ИЗВИНЯВАМ СЕ НЕИСКАХ ДА ОБИДЯ НИКОИ ТОВА СИ Е МОЕТО МНЕНИЕ *thumb_up*

priaulx
20.01.2010 01:46

абе тука само некви тъпи пишлемета дето не значт кво говорят. юнайтед разбиха от футбол сити, на които им върза супер много (от 3 атаки 2 гола, дузпа нямаше), а юнайтед просто нямаха късмет, а относно "тевес наказа юнайтед" нямам коментар.....

rusev11
20.01.2010 01:42

Стояь и четох тука всякви коментарчета от сорта САФ вън,Сити смазали Юнайтед,че дузпа нямало и т.н.Ще си позволя да дам едно безпристрастно мнение за мача(Фен съм на Арсенал).Аз от много врвме не съм виждал Сити толкова жалък като последните 20 минути.През по голямата част гостите бяха по-добрият отбор както обаче често става не винаги по-добрият печели.Сити бяха заложили на тотална защита и напред каквото стане.Разчитаха главно на класата на Тевез и Белъми,но ако там бяха Рио и Видич не виждам как щяха да стигнат до гол.Накрая остави само Бенжани напред и тима рухна сякаш физически и си е късмет че не допусна гол.За всеки е ясно че Юнайтед не са същият отбор от миналата година,а и с контузиите на централните защитници още повече се отслабва тима,НО това не значи че богаташчет като Сити ще ги бият.Сити никога няма да бъде номер 1 в Англия Европа и дори в Манчестър.Полуфиналът си е успех за тях и определено бяха дотук,не виждам как ще вземат нещо на Олд Трафорд,а плуенето по адрес на САФ си е няква безумица замислете се малко какво ви е дал той.

RealMafia
20.01.2010 01:39

A НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТОВА ЧЕ САФ Е НАПРАВИЛ ЮНАИТЕД ТОВА КОЕТО СА НО СИЧКО СИ ИМА НАЧАЛО И КРАИ А НЕГОВИЯТ КРАИ ИДВА НЕМОЖЕ БЕ ХОРА ТОИ ДА ПРАВИ СМЕНИ В 90 МИНУТА И ДА ИСКА ДА ОБЪРНЕ РЕЗУЛТАТА И ПОСЛЕ ДА СЕ КАРА С СЪДИИТЕ ПРОСТО ВЕЧЕ Е СТАР ЗА ТАЗИ РАБОТА ТРЯБВА НИ ЧОВЕК КАТО ПЕП ГУАРДИОЛА НЯКОИ ПО МЛАД ЗА ДА ТРУГНЕ ОТБОРА НА ГОРЕ ДОКАТО БИЕМЕ БЪРНЛИ И ХЪЛ СИТИ НЯМА ДА СМЕ ШАМПИОНИ

lostefo
20.01.2010 01:36

Legendary ае боец а ти нищо не казваш за първото нарушение в наказателното белъми го финтира и рафаел го фаулира 100% за тва съдията показваше с пръсти 2 че за втори път прави нарушение но когато се даде дузпа срещу тия смешници сички скачат а грозната глава че пада 10 сек преди да се удари във вратаря си мълчите тогава а и тоя да не съм видял повече да се пишат статиии за некви 70м тоя вързания му трябват 5 излизания сам срещу вратара за да вкара *thumb_down*

Legendary
20.01.2010 01:29

нищо не се казва в статията за дузпата! Ако такава дузпа беше свирена за Юнайтед знайни и незнайни бойци за правда щаха да ореват света с простотиите си , но ако се даде дузпа срещу Юнайтед нищо че нарушенито започва на тъча, всичко е ОК ! ДА ЯВНО ЮНАЙТЕД СА СЪДИЙСКИЯ ОТБОР. И за да сме наясно аз съм на мнение ,че всички големи отбори от т.н. 4-ка ги побутват съдийте в един или др. мач по равно.Просто в този мач Юнайтед беше ощетената страна.Имам и други забележки към съдията , но да не издребнявам.Честита победа на Сити и се надявам на Олд Трафорд да излезем крайни победители.

DreX
20.01.2010 01:24

Тевез наказал Юнайтед скрите се беееее убитаци тъпи. Какво показаха сити нищо дадоха има дузпа и някъв измислен ъглов за да вкарат иначе как щеше да стане това

marian4y
20.01.2010 00:07

liverbird1892 може ли да наречеш тия мишки фенове

marian4y
20.01.2010 00:01

liverbird1892 може ли да наречеш тия мишки фенове

liverbird1892
19.01.2010 23:57

малее а тука гледам фенове на юнайтед дето пулят САФ хаха кви фенове сте на тоя отбор е тоя човек ви направи това което сте и сега като сте в неква лека криза в която изпада всеки един отбор в даден период и викате саф вън и кво ако го изгоните и пойче титла няма да видите и руни като си тръгне дето ви носи на гурба си и той и тогава ще ви видя кво ще викате тва са хора дето грам не разбират от футбол аз съм за Ливърпул ама просто нз как може да има такива обитаци дето да плюят по САФ и да се наричат фенове на юнайтед вие сте срам за този отбор всички дето сте писали такива лайна и още нещо в много мачове като губи юнайтед съм виждал техни така наречени 'бг фенчета' да викат тоя не разбира и като обърнат след почивката веднага сменят мнението смешки какви фенове сте я ходете си викайте за левски и цесека и не се правете на фенове на големите отбори

lostefo
19.01.2010 23:53

момчета 8,9 или 10мин продължение ще има? даваите прогнози

liverbird1892
19.01.2010 23:52

тоя смешния евра се кълнеше че няма да даде на Тевес да диша кво стана е смешник е затова недейте да казвате големи думи още повече като независят само от вас нещата а дано хетрик вкара даже та още да ти се посмея загубен евра *lol*

DaR7hKi2LiU5
19.01.2010 23:45

Просто нямаше как да не взема да напиша един коментар. Седях си и гледах мача до 70 минута...нервите ми не издържаха за повече. Първо "сър" Алекс ми излиза със състав, със 6 халфа...та те нямат никаква връзка с Рууни... *angry* издивях пред телевизора. За 70 минути Рууни имаше 2 удара...какво по дяволите е това, после ми плюете, че Бербатов нищо не правел. Да ама не...винаги когато Бербатов играе има мисъл в играта и винаги има кой да дава завършващи пасове/удари. Бесен съм, бесен...не бесен даже е меко казано, едвам се сдържам пред монитора. Хайде спирам до тук, че файда няма и честито на съперниците от СИТИ *beer* *thumb_up*

tedy994
19.01.2010 23:43

добре че тевез се махна срам и позор щеше да бъде ако бе останъл
ами нии сле ВЕЛИКИ а вии сте нищо толкова ви бяха на вас титлите ми нз ама все още на Анфийлд не сме падали 4 - 1 поне нямам спомени *lol* ама на вас са ви пресни че едно хлапе на 20 г ви вкара гол

marian4y
19.01.2010 23:40

tedy994 а вие какво сте тази година бее смешкооо .. млъкни че си смешен ве лайнар :Х

tedy994
19.01.2010 23:40

малиии ако не е дер сар ами вии тряя падате с 3/4 на 1 бе гълмуци Ман унд Ливърпул идва дръжжж се

tedy994
19.01.2010 23:38

Ей лайнари шибани юнайтед Ливърпул е отбора няма ли да го разберете че тази година сте нищо а с тия дългове ви пожелавам и руни да продадете
чакаме хет трик след малко *devil*

martosas
19.01.2010 23:36

Richar успокой сее бате некълни незнаеш кво щи се случи натебе ... Приеми че тва ви е съдбата в тоя мач *wink*

RichardEvans
19.01.2010 23:34

Да не говорим за идиотския съдия и измислената дузпа, после ман ютд подкрепяли, доста сте далеч от истината, реферите са срещу нас, и срещу челски беше така и срещу други отбори

nCuXonaT
19.01.2010 22:57

AviMC, гледай си тогава мачовете по диемите, където коментаторите всички до един са антиЮниайтед!!!

manunited666
19.01.2010 22:56

Никаква дузпа като за начало а за картони тоя съдия не е чувал.На Ван дер Саар даже му показа за нищо червен картон а влизания на Белами и Тевез без картони.Много интересно.Нарушението започваше извън наказателното даже незнам дали и ставаше за нарушение.Рафаел го докосваше , не го е дършал даже а после в наказателното тоя Белами сам си падна без никой да го пипа , просто виде , че не може да центрира топката и легна.

Ob3r7an26
19.01.2010 22:54

картони за Тевез и Белами няма да има това е ясно трябва да убият някой и тогава може *wink* не знаех че се дава дузпа за нарушение извън наказателното ама .... Юнайтед ще победи давайте мои хора аре *party*

AviMC
19.01.2010 22:53

Ееей, аве как може коментатора да е толкова пристрастен ве?!? *angry* *angry*

tant
19.01.2010 22:49

никва дуспа нарушението беше извън наказателното поле *angry*

AviMC
19.01.2010 22:36

Ами пуснах го 2:0, очаквам 2:1 в такъв случай *beer*

tant
19.01.2010 22:22

почнахме ги дано да продължим така

blind08
19.01.2010 22:14

бербатов не е в групата !!! мача го дават по про.бг *beer*

AviMC
19.01.2010 22:13

къде дават пряко мача ве *angry* *angry*

tant
19.01.2010 22:10

трябваше да пусне Бербатов вместо Андерсон
*beer*