Баждеков: Рабех е на проби в чужбина, не сме говорили за Курдов

20:10
Баждеков: Рабех е на проби в чужбина, не сме говорили за Курдов
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви за БГНЕС, че шампионите не са водили преговори с Байерн Леверкузен за нападателя Атанас Курдов, а освен това допълни, че защитникът Юсеф Рабех в момента се намира в чужбина и е на проби в евентуалния си нов отбор.

"Не сме водили преговори за Атанас Курдов. От вас чувам за това. Дали го иска само Георги Иванов може да каже", заяви Баждеков. Той добави, че скандалният мароканец Юсеф Рабех не е в България, а на проби в евентуален нов отбор.

"Засега няма нищо ясно. Когато имаме нещо конкретно ще го съобщим на медиите. Рабех не е в България, намира се в чужбина в евентуален нов отбор", добави шефът от "Герена".

Той коментира и пропадналият трансфер на французинът Матьо Бошу.

"Сега не съм с отбора. Това, което знам за Бошу е от медиите. Ако наистина не е разтрогнал договора си, то тогава вече се говори за трансфер. А неговото идване в Левски бе при определени условия. Не мога да кажа дали ще се търси друг играч. Първо трябва да се види дали ще можем да продадем наш играч. Засега обаче няма още нищо ясно, изчакваме", каза още Баждеков. Финансовият директор на шампионите заяви, че Левски все още не планира да се завърне в София.

"Сините" ще останат в Каварна, където въпреки лошото време подготовката им върви по план.

"Говорих с Гонзо за подготовката. Всичко е по план. Каквото трябва да се прави, се прави. Лагерът в Каварна ще завърши там, както бе планирано. След това тима се прибира в София и продължава с втория етап", каза Баждеков.

Ръководителят в Левски заяви, че в съблекалнята на "сините" няма никакви проблеми.

"Няма никакви настроения против Гонзо. Атмосферата е чудесна, колективът е добър", завърши Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolai_kushev
20.01.2010 04:33

МАРШ ОТ ЛЕВСКИ БЕ КУЧЕ,защо не питата феновете да ли го искаме тоя боклук бе,дето незнае как да се ориантирва в дадени ситуаций инезнае къде се намира,само люска пиене и се прави на голям играч а е гола вода няма място за него тука.