Бижутера: Желанието ми бе да си остана в Левски

22:13
Бижутера: Желанието ми бе да си остана в Левски
"Моeто желание беше да остана в Левски и останах. Това беше ясно много отдавна. Сега ще се борим за шампионската титла, колкото и странно да звучи. Много е важно да победим Литекс в 3-ия кръг в Ловеч и тогава пътят ни е отворен", каза Йовов пред "Бтв".

"В края на сезона ще разберем дали залагането на опитни футболисти в Левски е правилно. Надявам се да направим добра спойка с младите, защото един ден те ще трябва да ни заменят", каза още нападателят на Левски.

"Не съм обявявал бойкот на журналистите. Смятам, че трябва да има взаимно уважение между нас. Просто в последно време се пишат само негативни неща за нас и реших да се отдръпна", допълни още Йовов.

"Естествено е футболът, който играем в момента да бъде критикуван, след като нямаме успехи в Европа. Нещата са много комплексни и вината не е само в нас футболистите. Тежи ми, че пълнехме стадионите, но това е лесно срещу Челси и Барселона и много трудно срещу отбори от българското първенство. Един стадион с публика е предпоставка за по-добра игра от наша страна", казва още Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
23.01.2010 15:54

А какво огромно желание имаше да избяга от леWCки, и да опъне парите на Стяуа, но ...малшанс?! *lol*

AviMC
19.01.2010 22:33

Ицо, единствен ти говориш мъдро, но в крайна сметка ти си футболист на ЛЕВСКИ от който се очаква да бележи поне през мач по 1 гол. Успех, и само ЛЕВСКИ *thumb_up*