Реднап разкри: Махна ли Роман, идва Рууд

16:21
Реднап разкри: Махна ли Роман, идва Рууд
Хари Реднап разкри пред медиите на Острова, че ако успее да махне Роман Павлюченко от състава си, ще направи всичко по силите си да доведе в Тотнъм Рууд ван Нистелрой.

"Рууд е доказан нападател от световна класа и ще бъде страхотно, ако успея да го доведа в отбора. В момента той е в трансферната листа на Реал Мадрид и това е добра възможност за нас", споделя Реднап пред "Дейли Мирър".

"Проблемът е, че в момента имам четирима нападатели, които не успявам да държа щастливи. А представете си какво ще стане, ако бяха пет? Ясно е, че Пав иска да се махне, но все още не сме намерили отбор за него. Ако това стане, Рууд може да дойде", допълва специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thelastunicorn
19.01.2010 20:32

деко ти мислиш ли въобще? На пълно нормално е да играят тези, които са във форма и възход. Нистелрой е голяма звезда спор няма в това, но не е фкарвал гол от 3 години.... един добре мислещ треньор не би го запазил в състава си *wink*

deko1991
19.01.2010 17:11

мразя реал но начина по който махат най-голямата си легенда ме дразни ! Той е дал толкова много и сега има още какво да даде но собствениците гледат кой колоко милиона е и той ще играе *devil*

wenelinch0
19.01.2010 16:42

кошмарат на ТОП отборите естествено без Манчестер *devil*