Златан най-добър на Ботуша за 2009 година

15:03
Златан най-добър на Ботуша за 2009 година
Бившият нападател на Интер Златан Ибрахимович е най-добрият футболист в Италия за 2009 година. Шведският таран спечели ценния приз, въпреки трансфера си в европейския шампион Барселона през лятото от тима на "нерадзурите".

Като основна причина за завоюването на престижното отличие от страна на Златан Ибрахимович се изтъква фактът, че той стана голмайстор на Серия "А" с 25 гола, а това му помогна да спечели и наградата за най-добър чуждестранен футболист в Италия.

"Италия ми липсва. В тези пет години научих много и спечелих много трофеи. Сега обаче се наслаждавам на Барселона", заяви Ибрахимович.

Наградата за треньор на годината отиде при наставника на Интер Жозе Моуриньо. "Нерадзурите" бяха определени и за отбор на годината в Италия.

За най-добър страж бе отличен Жулио Сезар (Интер), а призът за защитник се грабна от национала на Италия и играч на Ювентус Джорджо Киелини. Даниеле де Роси от Рома е най-добър италиански футболист, а за най-добър млад футболист беше избран Алешандре Пато от Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
20.01.2010 19:45

biserms Не той е продажната кур*а а МОРАТИ както направи и Галиани с Кака в Милан *wink* *thumb_up* *lol*

biserms
19.01.2010 19:47

Alcahuete_Chulo грешиш !Махна се, защото е продажна кур*а и би еб*л и майка си за някое милионче *lol*

Alcahuete_Chulo
19.01.2010 16:41

е да вьв Италия няма по класен чужденец от Элатан той и эатова се махна там отборите са по слабички *lol*