Моуриньо поиска отлагане на дербито с Милан

12:48
Моуриньо поиска отлагане на дербито с Милан
Жозе Моуриньо поиска от шефа на италианската футболна федерация дербито между Интер и Милан, което по програма трябва да се играе тази неделя, да бъде отложено.

Желанието на специалиста обаче бе иронична закачка с шефовете на футбола в Италия, които позволиха четвъртфинала за Купата между Милан и Удинезе да бъде преместен за сряда 27 януари.

Както е известно, "росонерите" и "фриуланите" трябваше да играят един срещу друг на "Сан Сиро" на 20 януари, но от ръководството на Милан помолиха федерацията тази среща да бъде отложена за другата сряда, за да може всички в щаба на тима да се напълно концентрирани върху предстоящото дерби с "нерадзурите".

Желанието на Милан бе удовлетворено, но това решение на централата е до голяма степен в ущърб на Интер и Ювентус, които ще трябва да играят четвъртфинал за Купата на 28 януари на "Сан Сиро", само 24 часа след сблъсъкът между Милан и Удинезе. От щаба на "нерадзурите" негодуваха, че по този начин рискът от нови контузени в техния лагер се увеличава драстично.

"Господин Берета, Ето\'о е в Африка, а четирима от полузащитниците ми са контузени. Защо да не отложим дербито на Милано", попита Моуриньо по време на церемонията по награждаването на най-добрия наставник на Ботуша за сезон 2008-2009 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roselino
19.01.2010 16:17

само милан оле ще ги биеме с поне 2 гола разлика *lol*

joci_
19.01.2010 14:44

и без да се отлага мача интер ще победи , нищо че милан са във форма , така мисля аз *beer*