Вижте каква е ситуацията с контузените в Арсенал

14:40
Вижте каква е ситуацията с контузените в Арсенал
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер има повод за радост. От лекарския щаб на "артилеристите" долетя новината, че Тио Уолкът и бразилският вътрешен халф Денилсон ще са готови за срещата с Болтън в сряда.

Не така стоят нещата с един от голмайсторите за Арсенал при гостуването на "Рийбок стейдиъм" през уикенда, спечелено с 2:0. Испанецът Фран Мерида е получил  удар в глезена и ще пропусне предстоящото домакинство на тима.

Самир Насри и Аарън Рамзи също са контузени. Двамата имат контузии в бедрата и ще бъдат извън терените са период от три седмици. Датският нападател Никлас Бендтнер вече тренира с тима, а датата, която е определил Арсен Венгер за неговото завръщане на терена е 27 януари в срещата срещу Астън Вила.

Робин Ван Перси се възстановява по-бързо от очакваното и по първоначални прогнози може да се появи в игра към средата на месец април, за заключителните мачове на тима.

Травмите на Киърън Гибс и Йоан Джуру се сериозни и не се очаква те да се появят в игра до края на сезона. По-благоприятно изглежда състоянието на левия бек, който може да се възстанови в края на април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

macolata
19.01.2010 15:32

Незнам но все си мисля че Арсенал ще вземе престижния турнир тая година *wink* *beer*

sdm
19.01.2010 15:21

Имаме нужда от всеки.Прекалено много контузии за поредна година. *sad*

brisi
19.01.2010 15:09

най-много се кефя за Уолкът и най-много съжалявам за Гибс