Семейство Глейзър молят футболистите за заем от няколко милиона лири

11:27
Семейство Глейзър молят футболистите за заем от няколко милиона лири
Американците Глейзър, които са собственици на Манчестър Юнайтед, стигнаха до дъното на унижението, след като помолиха играчите си за заем от няколко милиона лири.

Според британският таблоид "Сън", американците са поискали подаяния от звездите на Юнайтед, след като отборът се е върнал от тренировъчен лагер в Катар миналата седмица. Собственикът Малкълм Глейзър е поискал от играчите си сума, която ще му помогне да покрие задълженията си от около 500 милиона паунда. Според изданието предложението за даване на помощ не е пропуснало нито един член в клуба, включително и по-нископлатения персонал на "Олд Трафорд", като в замяна на това собствениците предлагали клубни облигации.

"Играчите наистина не знаят как да реагират. Повечето от тях са изумени, че хората, които им плащат заплатите се опитват да си върнат част от парите обратно. Някои се замислиха, но като цяло никой не изглежда ентусиазиран от тази идея. На "Олд Трафорд" има хора, които работят от много години на по-ниски заплати, които се притесняват за бъдещето си. Сега някой си им предлага да увеличат позициите си в клуба чрез акции. Това е смешно!", коментира вътрешен източник от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
20.01.2010 09:58

няма ли да се махат тея нещастници бе *angry* егати ще съсипят този велик отбор някакви американски идиоти *angry* *evil*

Rooney_10
19.01.2010 20:44

Сега някой си им предлага да увеличат позициите си в клуба чрез акции. Това е смешно!" хаха някой си ми писали *lol* ако собственикът на някой футболен отбор или предприятие е някой си значи уинър владеят света ве мен

darkspeed
19.01.2010 19:08

А между другото, пропуснах.. Юнайтед НИКОГА, по никакъв начин няма да стане като тия. Като лийдс пък още по-малко. Оцеляли сме над 130 години без араби, ще оцелеем и сега.

darkspeed
19.01.2010 19:04

Fabregas, никога не съм бил против Арсенал, даже след Юнайтед от топ 4 съм за тях и единственото с което са ми неприятни е, че отбора е пълен с чужденци, а нямат местни играчи. Тоя е за смешните байерн. Арсенов, дебил си защото постоянно се заяждаш, а не си гледаш твоето отборче. Както и да е, с теб е безмислено да се спори - ти не разбираш от дума. Лолипоп, че има какво да се обсъжда - има, но не го правиш. Като си решил да се правиш на 8 годишно дете, добре, но това говори само лошо за теб *smile* . Не бъди сигурен че заради проблемите Юнайтед е "труп", припомни си предната година като говорехте така какво ви се случи на Олд Трафорд. Както и да е, като сте решили да се правите на малоумни деца, давайте *wink* .

Fabregas_boy
19.01.2010 17:46

darkspeedр,нещо против Арсенал и феновете ли имащ? *wink* Това си е факт-или ще станете като съГРАЖДАНИТЕ си или ставате като Лийдс *thumb_up*

Lollipopp
19.01.2010 15:33

darkspeed - защото в нашите теми няма какво вече да се обсъжда *lol* пък и друго си е да се погавриш с труп *lol*

arsenov
19.01.2010 15:01

darkspeed как реши че съм дебил бе мен щото казвам даден факт ли?

darkspeed
19.01.2010 13:28

арсенов, дебилче такова, гледай си селския отбор как се избиват на тренировките и не пиши тук. Писна ми от тебе.. Близалке, аз така и не разбрах, след като си фен на челси защо пишеш във всяка тема за Юнайтед?Аз пиша ли във вашите теми и заяждам ли се с вашите фенове? Имаме си проблеми, добре, но това са проблеми на клуба и на неговите фенове. Хич не ми е ясно защо обръщате повече внимание на Ман, отколкото на вашите отбори. Някаква злоба, завист за спечелените титли през последните години или какво..? Ако не е заради споменатите от мен неща, дайте друг аргумент защо подяволите спамите във всяка 1 тема за Манчестър. Вярно, че са противникови отбори, но все пак не смятам това за нормално *smile* . Имам чувството, че повече ще се радвате на това Юнайтед да не влезе в топ 4, от евентуален требъл на вашия отбор..

beckham_07
19.01.2010 13:20

Колкото и да не ми се иска клуба трябва да се продаде.И единствения вариант е арабски инвеститор.Само те имат силата да погасят дълговете и да влеят свежи инвестиции на "Олд Трафорд".Това което правят сегашните собственици е много унизително и с тази си постъпка пробиха дъното!!!!!!! *devil*

PoRxE
19.01.2010 12:48

Ами то, за да го купи някой трябва да е или луд или безсрамно богат и безгрижен. *smile* Това са близо милиард лири дългове. Ако го пуснат на пазара залагам на шейховете. Просто не виждам кой друг.

Lollipopp
19.01.2010 12:45

тепърва започват гаврите в Юнайтед *lol*

SnaiperistaA
19.01.2010 11:54

Аре продавайте клуба ве нещастници,никой не ви иска,а продължавате да наглеете *evil*