Андоне потресен от формата на \"армейците\"

10:25
Андоне потресен от формата на \"армейците\"
Новият наставник на ЦСКА Йоан Андоне е бил много разочарован от моментната форма на футболистите си, твърди "Тема Спорт".

Румънецът побързал да направи функционални тестове на играчите по време на първата си тренировка начело на "армейците".

Специалистът направил засичания с хронометър за това за колко време новите му подопечни ще избягат определена дистанция.

Резултатите от теста били почти катастрофални.

"Изобщо не съм доволен от видяното. Явно трябва много работа. Време е футболистите да разберат, че почивните дни вече са свършили", вайкал се румънецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
19.01.2010 20:10

Май ще остане в отбора до лятото и айде друг тренер *lol* Така е мързеливи футболисти имаме. Чудя се за какво са ни треньори на отборите ни, нека сами играчите да се тренират по евтино ще излиза на клубовете *wink*

top4o_1994
19.01.2010 14:54

и после тренйора бил виновен за резултати, като футболистите не са в форма и не ебават да играят, даже не са потготвени физически, как да стане, и след 2 месеца пак оставка..... боже.... тоя смятам че ще е Ратко Достанич ама на ЦСКА..... с лайнари не прай футбол

iksvel
19.01.2010 11:56

Хахахаа! Ами това е истината за българските отбори - изключително бавни са в сравнение с тимове от други държави... Поне добре, че си признива, че има слаби футболисти на разположение... И се обзалагам, че не е формата, а просто си могат толкова момчетата.

bacardy_breezer
19.01.2010 11:12

Да не е карал махмурлийте Иванов и Караджов да покриват нормативи...Те покриват само нормативи на маса *lol*