Водят Рабех като мечка в Анталия

09:18
Водят Рабех като мечка в Анталия
Компрометираният отвсякъде Юсеф Рабех може да бъде закаран за продажба в турския курорт Анталия, ако не му бъде уредена бърза продажба тези дни. Проблемът е, че никой не иска мароканеца, който извъртя три алкохолни изцепки само за една година.

Възможно е Рабех да бъде пратен спешно в Анталия, където в момента се подготвят доста отбори от Русия и Украйна. Шефовете на Левски планират като краен вариант да го предлагат там като мечка, пък ако някой се навие - да го купи. "7 дни спорт" научи, че на "Герена" тайно се надяват да има някой, който да плати поне 500 000 евро за Мароканския Бекенбауер, след като за него бяха броени 750 000. Аргументите са, че все пак има някакви качества за футболист, макар и като човек да не струва. Другият вариант бил за продажба в Дубай или друга страна от региона без Саудитска Арабия, където първенството е към края си. От Герена имат готовност и да го преостъпят някъде, само и само да не се мотае повече при отбора.

В същото време всички в Левски бяха доволни от това, че Гонзо безкомпромисно му тегли шута след поредната издънка. В отбора коментираха, че на Рабех няколко пъти му се е разминавало досега, но най-сетне си е намерил майстора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Taf4o
19.01.2010 09:43

ами в тоя студ какво му остава на човек-вино и мръвки