От Интер готови с лятна оферта за Стивън Джерард

12:14
От Интер готови с лятна оферта за Стивън Джерард
Наставникът на шампиона Интер Жозе Моуриньо си е поставил за основна цел да доведе Стивън Джерард в Милано през лятото, съобщават медиите на Ботуша.

Португалецът проявяваше сериозен интерес към английския национал още когато ръководеше лондонския Челси през 2004 и 2005 г., но трансферните планове не се осъществиха. Полузащитникът е икона на "Анфийлд", но при положение, че петкратните европейски шампиони не си осигурят място в Шампионската лига за следващия сезон, е възможно капитанът на мърсисайдци да преосмисли вариантите за своето бъдеще.

"Нерадзурите" доминират в Серия А вече четири години, но успехът в най-престижния европейски турнир все още е мираж за тях. Моуриньо смята, че футболист с опита на Джерард може да се окаже ключът към успеха в Шампионската лига. По тази причина той е убедил собствениците на клуба да извадят сериозната сума от 34 млн. евро за Джерард, според "Кориере Дело Спортt".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
18.01.2010 23:41

Чудно ми е как би изглеждала халфовата линия при наличието на Камбиасо, Станкович, Мота, Снайдер, Мунтари, Хавиер Санети, Куарешма, Стефанович и Крин плюс завръщастия се от наем Керлон, както и почти сигурното ново попълнение Кристиан Ледесма заедно със Стивън Джерард може би някой от дефанзивните халфове ще бъде продаден ,а и да не забравяме ,че Балотели напоследък играе като крило може би Снайдер ще мине на едното крило Балотели на другото ,а Джерард и Ледесма на играят в центъра при наличието на нападатели като Ето'о, Милито и Пандев, Интер със сигурност ще има огромен атакуващ потенциал мечтая си да го видя особенно ако и Коларов дойде по бековете с Майкон ще са убиици направо

bacardy_breezer
18.01.2010 20:22

Хаха 50млн били малко *lol* Я се осъзнайте бе момченца.Вие тези пари за нищо ги нямате....Тея шейхове са Ви размътили мозъчетата май,май.Едно време качествените футболисти струваха по няколко милиона,сега вече са десетки милиони *sick* А и друг е въпроса,че Джерард е на 30години.Кой нормален би платил такава сума за човек, който ще играе още 2-3 години (най-много) на високо ниво ?

jaws
18.01.2010 15:07

Хаха педалския сайт Уинър пак изрева с долните си лъжи! Джерард няма да отиде в друг отбор до края на футболната си кариера пък и щом Бербатов е 30 милиона занчи Джерард е поне 50 милиона !

Achko1990
18.01.2010 12:23

това никога няма да стане!!!Джерард няма да напусне Ливърпул по никакъв повод.Пък който иска да си пише секви глупости.