Фернандо Торес претърпя операция в Барселона

11:47
Фернандо Торес претърпя операция в Барселона
Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес е претърпял операция в коляното в специална клиника в Барселона, съобщава "Таймс". Испанската звезда на мърсисайдци получи усложнение на травмата си при загубата на "червените" от Рединг в мач от ФА Къп и след хирургичната намеса стана ясно, че ще отсъства от игра за точно шест седмици.

Неговата контузия подбуди Рафаел Бенитес да направи опит за привличането на Кенуайн Джоунс от тима на Съндърланд. Бенитес е готов да направи размяна, като преотстъпи на "черните котки" Райън Бабел до края на сезона.

Както е известно Бенитес е подложен на сериозен тест, след като още две от звездите на тима Стивън Джерард и Йоси Бенаюн също са контузени и ще отсъстват съответно за две и три седмици.

В сряда "червените" приемат тима на Тотнъм на "Анфийлд" в отложен мач от Висшата лига от 22:00 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
18.01.2010 18:45

Странно ми е защо поне не се подложи и на 2ра операция за болките в слабините?! *wink* Сигурно физиотерапевтите са го излекували за болката,но добре е,че се оперира сега и то при испанските специалисти! *smile* УСПЕХ С ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО,НАНДО!ОБИЧАМЕ ТЕ,ХЛАПЕ!!! *thumb_up*

nCuXonaT
18.01.2010 15:26

Харесвам Манчестър Юнайтед, но колкото и да е странно Пуул са ми симпатични.А според мен, за да се промени нещо в отбора трябва да се махне Бенитез...нищо не става от него...колко купи е спечелил,откакто дойде в Ливърпул?Взе един път ШЛ,но ако се замислите това беше отбора на Улие.Друго нещо е,че не е нормално,да се връщаш в защита,след като водиш 1:0 и смачкваш съперника си.Още повече, че явно тази стратегия не работи в Пуул. А иначе пожелавам на Торес скорошно оздравяване и дано направи силно представяне в ЮАР.