В здрав мач Вила и Уест Хям поделиха точките

17:24
В здрав мач Вила и Уест Хям поделиха точките
Астън Вила и Уест Хям направиха равенство 0:0 на "Вила парк" в среща от Висшата лига. За този резултат повече могат да съжаляват домакините, които особено през второто полувреме имаха по-добри положения за гол.

В началото на мача хората на Дзола имаха инициативата, като халфовата линия на "чуковете" добре задържаше топката и търсеше пролуки в отбраната на Вила.

Лондончани обаче, рядко стигаха до добри шансове пред Фридъл, тъй като младият таран Нубле трудно намираше начин да се измъкне от здравата опека на Колинс и Дън.

Към края на първата част бирмингамци вдигнаха оборотите и започнаха да тормозят своя опонент с набези по фланговете, където Ашли Йънг и Стюърт Даунинг на няколко пъти се справиха със Спектър и Флобер и бяха близо до отбелязване на попадение.

През второто полувреме домакините продължиха да атакуват, като Мартин О Нийл вкара на терена Карю на мястото на Хески. Норвежецът дори успя да отбележи гол, който обаче бе отменен, тъй като при асистенцията на Даунинг нападателят бе зад защитата на "чуковете".

Въпреки натискът на Вила, Уест Хям можеше и да си тръгне с трите точки при някоя от своите контраатаки. На два пъти Брад Фридъл обаче, се намеси по перфектен начин и обезсърчи противниковите атакуващи футболисти.

Във втората минута от продължениеята Агбонлахор остана сам срещу вратаря, но не си овладя добре топката и Грийн спаси точката за своя тим.

Астън Вила: Фридъл, Кюелар, Колинс, Дън, Уорнък, Милнър, Петров, А.Йънг, Даунинг, Агбонлахор, Хески

Уест Хям: Грийн, Флобер, Томпкинс, Ъпсън, Спектър, Нобъл, Ковач, Паркър, Бехрами, Колисън, Нубле

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
18.01.2010 00:29

Да SvetoslavM е много прав ! При положение това което се случи с Ливърпул и неубедителната им игра най-вече през втората част точно такова нещо се случи и при Вила , но с разликата , че те оцеляха ... Съдбата обаче обича да си рпави шеги и да си връща даденото и предвид глада за точки който гони "Чуковете" не беше трудно да стигнем до извода , че могат да се приберат в Лондон с точка , а защо не и 3 . При тях ми прави впечатление освен италианеца Диаманти , но и един много голям талант какъвто безспорно е НОУБЪЛ само , че подобно на мача с Арсенал загубен за ФА къп с 1-2 се видя , че Уест Хям тръгва доста стабилно , но в последствие до 60-65 мин момчетата на Дзола привършват физическия си запаз , което много им пречи , нещо подобно имаше с Вила миналия сезон което безспорно им попречи да влязат в топ 4 и сега има нещо такова като наблюдение при бирмингамци но с разликата , че този път изглеждат доста по-стабилни . За случката със Стилян Петров и нажежаването на обстановката на края няма да коментирам , просто желая успехи и на двата отбора тъй като са много симпатични отбори както Евъртън и Фулъм *beer*

SvetoslavM
17.01.2010 15:20

ас пак сам на мнение че чуковте могат да земат несщо от този мач *thumb_up* Не чам сам им фен но просто гледах вила срещу BLACKBURN и не бяха много убедителни

Tyrion
17.01.2010 15:09

и агбоналахор не е за подценяваме, но най-вече вила ще бият, щото при чуковете е пълно с контузени *thumb_up*

paunQ
17.01.2010 15:08

Даунинг и Йънг ще ги попилеят.