Манчини: Евертън игра страхотно, а аз не съм магьосник

09:16
Манчини: Евертън игра страхотно, а аз не съм магьосник
След четири поредни успеха под ръководството на Роберто Манчини, Манчестър Сити бе надигран и загуби от Евертън с 0:2, а италианският специалист коментира, че не е магьосник и не може толкова бързо да промени отбора.

"Не съм магьосник, а мениджър. Трябва да работим много здраво, за да подобрим някои аспекти от играта си, а на края на сезона ще видим къде сме. Робиньо е добър футболист и го третирам като всички останали в състава. Той трябва да подобри играта си. Вчера имах четирима нападатели на терена – Робиньо, Белъми, Тевес и Бенджани. Трябваше да извадя един от тях, за да пусна в игра Шон Райт-Филипс и прецених, че това трябва да е бразилецът", коментира Манчини.

"Трябва да поздравя Евертън, който изигра страхотен мач. За съжаление ние не играхме добре. Дузпата бе пресилена, защото ако се свири всяко дърпане на фланелката в наказателното поле, то в мачовете ще има по 5-6 наказателни удара. Това бе повратният момент в мача, защото резултатът стана 2:0 минути преди края на първото полувреме", каза още бившият треньор на Интер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация