Джон Тери бил пред трансфер в...Хъдърсфийлд

13:58
Джон Тери бил пред трансфер в...Хъдърсфийлд
Капитанът на Челси Джон Тери е бил много близо до трансфер в Хъдърсфийлд, като дори двата клуба са били уточнили цената на защитника - 750 хиляди паунда.

Това разкри мениджърът на Съндърланд Стив Брус преди днешния мач на "черните котки" срещу "сините" от Лондон.

"Много уважавам футболистите на Челси, като имам особена слабост към Джон Тери, който искам да взема в мой отбор още отпреди десет години", споделя Брус.

"По времето когато си вземах треньорския лиценз бях поканен от Дейвид Плийт да изкарам кратък период в Нотингам Форест, за да се запозная с някои тънкости на професията. Тогава Тери играеше във Форест под наем и много ми хареса професионализма му и желанието, което демонстрираше в тренировъчния процес", допълва специалистът.

"Година по-късно вече бях мениджър на Хъдърсфийлд в едни наистина прекрасни дни за този клуб. Движехме се добре в старата Първа дивизия и всички в града мислеха как ще играем във Висшата лига през следващия сезон. Тогава реших да уплътня отбраната и предложих 750 хиляди паунда за Джон Тери на Челси. Глен Ходъл прие без да се замисля и аз започнах да уговарям Джон. Той почти се беше съгласил, но в последния момент реши, че няма да е добре за него да напуска Лондон за постоянно и да отиде толкова на север", казва още Стив Брус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари