Скандал между Бабел и Бенитес преди мача със Сток Сити

12:04
Скандал между Бабел и Бенитес преди мача със Сток Сити
Скандал между наставника Рафаел Бенитес и нападателя Райън Бабел е разтърсил съблекалнята на Ливърпул преди днешното гостуване на Сток Сити, съобщава "Дейли Мейл".

В петък холандският играч на мърсисайдци публикувал в социалната мрежа "Туитър" следния текст:

"Имам лоши новини. Мениджърът ме остави извън групата за мача със Сток Сити. Изобщо не мога да си обясня защо."

Както е известно, Стивън Джерард, Фернандо Торес и Йоси Бенаюн са със сериозни травми и при това положение Бабел явно се е надявал да получи шанс за изява.

Бенитес обаче, има намерение да продаде холандеца и по този начин да събере нужните средства за нов футболист, който да подсили атаката на "червените".

Наставникът на мърсисайдци бил бесен от своеволието на Бабел да прави публично достояние неща, свързани със селекционната политика на клуба. Според "Дейли Мейл" Рафа щял да глоби Бабел за тази му изцепка, като посланието на играча в "Туитър" е било свалено тази сутрин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
16.01.2010 14:17

Не съм от Ливърпуул ,но това ли са феновете им.Тоя наставник спечели доста неща и ви издигна още повече и така ли му се отплащате.След всеки слаб резултат-да се маха .Не ви приляга тоя девиз ,които имате YNWA.Такива са повечето " фенове",но малко са истинските

Yang_G
16.01.2010 14:00

Имам впредвид 08/09 сезон (за спечелването на Премиършип)

Yang_G
16.01.2010 13:59

Треньора ви бил виновен ! Същия този Бенитес спечели ШЛ и стигна до финал след 2 години ! Да не забравяме, че Ливърпул не са били толкова близко до спечелването на Премиър лийг от последното им отличие ! Не е виновен треньора, а всичките административни прблеми, които има този клуб ! Който и треньор да дойде, без пари и с малко качествени играчи, нищо няма да постигне !!!

ceco26
16.01.2010 13:28

От година съм фен на Пуул /понеже оттогава започнах да следя сериозно мачове, за съжаление/ и донякъде съм против Рафата, защото и най-неграмотния ще реши да направи промени в тактиката поне, а той не прави нищо по въпроса. От друга страна мисля, че поне до края на сезона треа да остане-все пак всеки клуб си има и слаба серия от мачове. *smile*

lamers_pro
16.01.2010 12:53

razorblade човече наистина предпочитам Стоук да ни смажат,но да разкарат Бенитес! *thumb_up*

razorblade
16.01.2010 12:49

болен фен съм на Пуул откак се помня като индивид ..кажи-речи 25 години ...но днес ще съм за Стоук ! Дано ни бият с 4:0 , 5:0 и самозабравилката се испанска кифла да бъде изритана ! *devil*

LFC1
16.01.2010 12:42

много жалко кой знае днес какво ще стане може и победа за стоук просто по зле никога не е било ...