Шустер дава акъл на Раул: Сменяй клуба!

10:03
Шустер дава акъл на Раул: Сменяй клуба!
За Раул ще бъде добре да смени клуба, смята бившият треньор на Реал Мадрид Бернд Шустер.

Легендата на "белия балет" вече е в залеза на кариерата си, а от този сезон търка пейката на "Бернабеу". Преди време се заговори, че голмайсторът може да завърши кариерата си в САЩ.

"Година или две преди аз да поема Реал, Раул беше неоспорим лидер и голмайстор на отбора. Сега обаче не е така, защото в тима бяха привлечени много скъпи футболисти, които трябва да играят редовно. Може би за Раул ще е най-добре да смени отбора", коментира Шустер.

"Начинът, по който той се грижи за себе си, ме кара да бъда сигурен, че ще играе отлично във всеки един друг клуб. Той заслужава да е титуляр в последните години от кариерата си и да се радва на футбола в тях. Бих го посъветвал да премине в друг отбор, но той е достатъчно голям, за да реши сам за себе си", каза още бившият наставник на "кралския клуб".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crissttiano
16.01.2010 10:12

не е прав *wink* Раул е най-големия но играчи като Роналдо Кака Бензема Игуаин и т.н. са бъдещето на Реал и те трябва да играят редовно *thumb_up* на Раул му тежат и годинките инъче няма спор че е голям играч *smile*