Цели 19 мераклии за поста на Пенев в ЦСКА

08:06
Цели 19 мераклии за поста на Пенев в ЦСКА
Цели 19 кандидати се натискат за овакантения от Любослав Пенев треньорски пост в ЦСКА, съобщава "7 дни спорт".

След като Миодраг Йешич финтира "червените" и отказа работа, най-известните имена сред желаещите да поемат "армейците" са германците Лотар Матеус и Клаус Топмьолер. Лансирани са още уругваецът Хуан Рамон Караско от Ривър Плейт, сърбинът Любиша Тумбакович, шведът Ларс Лагербак с помощник Хенрик Ларсон и дори украинецът Вячеслав Грозни. От българските варианти Димитър Пенев е на дневен ред заедно с работилия в Германия Павел Дочев.

Шефовете на ЦСКА се побъркаха вчера, след като Йешич ги преметна хитро и остана в Либия. Телефони, факсове и мейли в "Титан" бяха задръстени от предложения кой да поеме сдадения от Любо Пенев пост. Повече от 50 били мераклиите да се захванат с ЦСКА, а над половината кандидатури звучали абсурдно. Недоволни запалянковци се събраха на "Армията", където тимът тренира под ръководството на Адалберт Зафиров.

Надеждите са, че до неделя ЦСКА ще избере нов треньор, който да заведе отбора на лагер в Златни пясъци.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
16.01.2010 23:57

Notlike аз съм от ЦСКА ама мога да ти кажа, че половината от отбирите който играят в Африканските наций ако фанат нашто смешно националче ще го бият на почивки!!!

Notlike
16.01.2010 17:32

А Левски ще играе за Купата на Африканските нации *lol*

plamo_85
16.01.2010 12:34

Хахаха, Лотар Матеус и Клаус Топмьолер, Ларс Лагербак с помощник Хенрик Ларсон и дори украинецът Вячеслав Грозн. В кой век ще стане това най много последния да е *lol* Защо си мисля, че Адалберт Зафиров ще си остане треньор *smile* И ЦСКА ще играе най много за купата на УЕФА др сезон *angry*

jaws
16.01.2010 10:45

Аз лично предпочитав Лотар Матеус тъй като беше треньор и на националния на Унгария и явно си разбира от работата. *smile*

Katsarov
16.01.2010 10:14

тва е суууууууууууууупер спекулация.Тия от цска не могат да им дават заплати на тия хора!