Милан без Пато и срещу Сиена

12:15
Милан без Пато и срещу Сиена
Бразилският нападател на Милан Алешандре Пато най-вероятно няма да може да вземе участие при домакинството на Сиена в неделя. Звездата на "росонерите" има контузия, която го извади от последните два мача на тима.

Очакваше се Пато да е готов за игра през този уикенд, но проблемът му се е възобновил на вчерашната тренировка на италианския тим и той ще бъде подложен на допълнително лечение.

Проблем пред наставника на Милан Леонардо се очертава и нестабилното състояние на италианския нападател Марко Бориело, който също е под въпрос заради проблеми с коляното.

По този начин фаворит за титуляр в атаката на "росонерите" се очертава ветеранът Филипо Индзаги. От групата за двубоя със Сиена отпадат и контузените Кларанс Зеедорф и Джанлука Дзамброта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rossoner82
15.01.2010 12:38

Единственият вариант да не ги бием е подценяване, както направиха Интер. Надявам се на лесна и лека победа, защото програмата е тежка.

ForzaMilan1899
15.01.2010 12:32

Да се оправя по-бързо , защото ще ни трябва много в следващите мачове!Много харесвам младия бразилец, и смятам че ще стане номер 1 в света до няколко години.FORZA MILAN FORZA PATO *beer* *party*

biznesmen
15.01.2010 12:23

Много контузени и все важни играчи . И все пак трябва да ги бием