Адебайор: Не мога да ям, толкова ми е тежко!

18:23
Адебайор: Не мога да ям, толкова ми е тежко!
Емануел Адебайор разкри, че е много разтърсен от атентата срещу автобуса на Того и все още не се чувства възстановен да продължи нормалния си живот.

В момента нападателят на Манчестър Сити е в родината си и се опитва да превъзмогне психическата травма, която получи в края на миналата седмица.

"В момента всеки Божи ден ми се струва като някакво чудо. Тежко ми е, нямам желание за нищо, не мога да ям, загубил съм много килограми, трудно ми е да преодолея това, което се случи", разкрива футболистът.

"Ще се върна на терена, когато настъпи правилният момент. Мениджърът и съотборниците ми ме разбират, така че съм спокоен за това", споделя Адебайор.

"Много ми е сложно да мисля за каквото и да. Пресаташето на централата ни ми загина в ръцете. Държах го, докато издъхваше", споделя бившият футболист на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
14.01.2010 18:47

Нормално след този шок.Това я сериозан психически удар.

crissttiano
14.01.2010 18:29

снимката трябвало да е с екип на Арсенал според мене *joking* шегувам се *wink* Адебайор не е виновен за това че няма желание да играе или че облече екип на Арсенал *thumb_up* виновници са онези мангали с извинението дето си стрелят като пичове където и когато поискат *thumb_down*