Тошко Янчев: Никой не очакваше смяната на Любо, надявам се на дубъл с Йешич

14:05
Тошко Янчев: Никой не очакваше смяната на Любо, надявам се на дубъл с Йешич
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев заяви, че никой от футболистите не е очаквал смяната на Любослав Пенев, предаде репортер на БГНЕС.

"Вече е факт промяната в ЦСКА. За първи път тая година се събираме и се надяваме тази промяна да се отрази положително. Ще опитаме от днес да отворим нова страница и да се надяваме да се справяме успешно. Никой не очакваше Любо Пенев да бъде освободен, но това е клубна политика. След като се е стигнало до това решение, значи има някаква причина. Надявам се крайния резултат да е благополучен. Със съотборниците ми не сме коментирали смяната на Любо. За нас такива промени не се случват за пръв път. Сега ще се опитаме да си подобрим изявите и да изпълняваме изискванията. Казвал съм нееднократно, че ние футболистите сме само изпълнители, ние не избираме с кой да работим", заяви Янчев.

"Независимо кой е треньор ние трябва да изпълняваме поставените ни задачи. Нашата работа е да се трудим на терена и да радваме нашите привърженици. Когато Йешич ми бе треньор - тогава вдигнах купата. Надявам се и тази година през май това да се случи. Всеки един треньор има свои виждания и свой подход към играта и футболистите. Когато Йешич дойде предишния път отново имахме проблеми, бяхме в осакатен състав, но той успя с наличните футболисти да спечели 30-та титла. Надявам се през май да имаме шанс и за двете отличия, да направим дубъл", допълни капитанът на "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация