Левски продаде двама за денонощие

08:42
Левски продаде двама за денонощие
Левски продаде двама футболисти само за едно денонощие. Бразилецът Зе Соареш е много близо до края на проточилия се над два месеца трансфер в Металург Донецк, а националът Живко Миланов на практика вече е играч на румънския Васлуй, съобщава "Труд".

Сагата със Зе явно приключва със заминаването му към Анталия, където украинският клуб е на лагер. За да подпише договор, крилото трябва да мине медицински тестове. С него тръгна мениджърът му Мирчо Димитров и един от лекарите на Левски - д-р Великов. В тима от Донецк преди седмица премина националът Чавдар Янков, а капитан на отбора е Велизар Димитров.

Договорка между “сините” и Металург имаше и преди Нова година, но се появи медицински проблем, който стопира сделката. Преглед в Германия доказа, че Зе е здрав.

Вчера сутринта Живко Миланов напусна лагера на Левски в Каварна и се прибра в София, за да финализира договора си с Васлуй. Миланов ще играе редом с бившия си съотборник при “сините” Станислав Генчев. Треньор на Васлуй е местната легенда Мариуш Лакатуш. Трансферната цена на Миланов е около 350 000 евро.

В същото време нападателят Христо Йовов не се разбра със Стяуа и ще остане в Левски. Причината е, че нападателят поискал договор за година и половина, а грандът - само до края на сезона.

Президентът на Стяуа Джиджи Бекали спрял контактите. “Давам за шест месеца по 10 хиляди долара", каза босът пред румънски медии. "Ако е съгласен - да. Ако не - сбогом."

Друг коментар направи треньорът на родния шампион Георги Иванов-Гонзо: “Раздуха се излишно историята. Аз ви казах, че Йовов остава при нас и всичко останало са само слухове и измислици.”

Йовов тренира за първи път с Левски в Каварна вчера. Нападателят беше болен и затова досега почиваше.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
16.01.2010 22:36

Ами от кочина като Вашата освен свине друго неможе да излезе.И както казват старите хора"Една свиня ,като се научи даси яде ла*ната спасение няма".И тази приказка с пълна сила важи за измисленото Ви отборче.Ха сега наздраве *beer* *lol*

krasenco
14.01.2010 16:57

Левски ПРОДАДЕ двама за едно денонощие.Бразилецът Зе Соареш е много близо до края на проточилия се над два месеца трансфер в Металург Донецк.Много близо и продаде са две коренно различни неща бе господа от Уинър *lol*

leketoo
14.01.2010 14:20

Люпилня на таланти е това "Гейарена". Евала! *lol*

jaws
14.01.2010 14:17

Хахаха..от 5-то място ще идете на 15-то ! *lol* *party* *angry* *lol*

NoVjIvOt
14.01.2010 12:39

тва е поредната измислица на вестниците в сайта на Левски нищо токова няма *thumb_down* *sick*

typana234
14.01.2010 11:03

А защо баткофф е такъв ПУТАК Деба боклъка деба *angry* *evil*