Гуус Хидинк окончателно се размина с Юве

12:10
Гуус Хидинк окончателно се размина с Юве
"Гуус Хидинк със сигурност няма да бъде новият треньор на Ювентус, тъй като досега никой от клуба не го е търсил", разкри агентът на специалиста Цеес Ван Нювенхуйзен.

"Цялата история е съчинена от медиите. Още в началото на януари ви казах, че не сме говорили с никой от италианския клуб. Сега ситуацията е същата. Нямам представа дали те искат да сменят Чиро Ферара или не, но знам, че Гуус няма да поеме Юве", допълни агентът.

Както е известно, очаква се при загуба на торинци днес срещу Наполи в мача от турнира за Купата на Италия, Чиро Ферара да се раздели с треньорския пост на "Старата госпожа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cris7ronaldooo
13.01.2010 14:43

Ето това ме дразни във WINNER пишат пишат ама и те незнаят какво до преди два дни ако четеш по тази тема едва ли не го искараха вече на чело на ЮВЕ пък накрая всичко е корено различно като пишете си проверете добре инфото

ASCB23
13.01.2010 12:22

Абе то и след загуба от Милан щяха да го уволнят, и ако не се класира за ШЛ щяха да го уволнят, и заради загубата от Катания щяха да го уволнят, ама все още е треньор на Юве *lol*