Халф на Пирин подписа с Черноморец

11:19
Халф на Пирин подписа с Черноморец
Халфът на Пирин Благоевград Тодор Паланков е подписал предварителен договор с бургаския Черноморец Бургас. Това е станало преди няколко дни в канцелария на бургаския клуб. Договорът на халфа с Пирин изтича през лятото и оттогава той ще е със статут на свободен агент, съобщава "Меридиан Мач". През пролетта обаче Паланков ще играе за Пирин. Двата клуба не са успели да се споразумеят за неговия трансфер. От Благоевград са поискали 150 000 лв. за правата му, но от Черноморец са преценили, че няма смисъл да се дават такива пари, след като през лятото той ще е свободен агент.

Паланков вече е парафирал с "акулите", след като се е споразумял и за своите лични условия с шефовете на Черноморец. Предварителният договор отговаря на всички законови изисквания, тъй като е сключен в шестмесечния срок преди изтичането на договора с Пирин.

Продължават преговорите за привличане на другия играч от Благоевград Драги Коцев. На лагера в Пампорово ще пристигне и изпълнителният директор Фреди Бобич с две нови бразилски попълнения. Става въпрос за халф и нападател, които ще трябва да подпишат договори с клуба. Имената на играчите ще бъдат оповестени, когато контрактите им станат факт. Въпреки че са от Бразилия, двамата играчи имат португалски паспорти и няма да се впишат в квотата за попълнения извън страните от Европейския съюз. От клуба вчера обявиха, че селекцията е отворен процес и ще продължи цяла зима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chz10
13.01.2010 16:36

Добре ли играе този футболист?