Ливърпул рискува да загуби Бенитес

12:54
Ливърпул рискува да загуби Бенитес
От Ливърпул може да загубят мениджъра си Рафаел Бенитес, ако спешно не започнат преговори за удължаване на договора му. В английските медии се твърди, че от италианския гранд Ювентус желаят да привлекат испанския наставник на мърсисайдци, след разочароващото начало на сезона в Серия "А" за Клаудио Раниери.

Американските собственици на 5-кратния европейски клубен шампион отказват на няколко пъти да започнат преговори за нов договор на Бенитес, който е обвързан с клуба за още година и половина. Това създава реален риск наставникът на Ливърпул да бъде изкушен от ръководството на "Старата госпожа". Италианският клуб направи един безуспешен опит да привлече испанецът преди година, а източници от Торино казват, че Юве ще пробва да привлече Бенитес отново през идното лято.

Все пак от Ювентус официално опровергаха тези информации, като президентът на клуба Жан-Клод Бланк обяви подкрепата си към Клаудио Раниери.

"Разбирам притесненията на феновете! Няма обаче да има смяна на треньора. Ние имаме пълно доверие на Раниери и аз искам да потвърдя това на 100%. Ние ще анализираме ситуацията с Раниери и треньорския щаб, за да намерим изход от сложната ситуация", каза шефът на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация