Ливърпул решава проблемите в атака с изненадваща трампа

15:36
Ливърпул решава проблемите в атака с изненадваща трампа
Ливърпул ще се опита да реши проблемите си в атака, като осъществи малко очаквана размяна на футболисти. Рафаел Бенитес е предложил на своя колега Стив Брус сделка, при която мърсисайдци ще дадат Райън Бабел за Кенуайн Джоунс, твърди "Пийпъл".

И двамата футболисти били оценени на по 11 милиона паунда и Бенитес се опитвал да убеди Брус, че подобна размяна ще е от полза и за двата клуба, тъй като Съндърланд се нуждае от играч, който да оперира по фланга, в каквато роля може да се изявява Бабел.

Джоунс е искан също така от Бирмингам и Сток Сити, но от "Пийпъл" твърдят, че нападателят нямал намерение да сменя Съндърланд с някой от тези два тима. Трансфер в Ливърпул обаче, със сигурност би бил приет с радост от бившия футболист на Саутхямптън.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thelastunicorn
13.01.2010 00:22

Аз също не харесвам Кот'Дивоареца, за разлика от Райън. Но такива са фактите, Джоунс го искът 4 отбора от Висшата лига. А Бабел го предлагат за бартер... И всепак помисли защо той е резерва. Не казвай, "защото Бенитес не му дава шанс".

tymypa
13.01.2010 00:05

извинявам се за двойния пост .... може и да ги изкара от кризата но кой ги вкара там ? не ги ли вкара бенитез в криза след като разчита само 2ма играчи винаги да му печелят мачовете?

tymypa
13.01.2010 00:03

напротив гледам мачове на съндърланд и този играч не ми допада изобщо (лично мнение) бабел има 2 гола този сезон но виж колко мача има джоунс и колко мача и изиграни минути има бабел през този сезон до момента и тогава го хвали че има 6 гола ... 6 гола ако мислиш че ще оправят ливърпул лъжеш се .. а ако на бабел му се даде повече шанс мисля че е способен с бързината и техниката си да вкара доста повече голове

thelastunicorn
12.01.2010 23:51

Едва ли гледаш мачове на Съндърланд щом говориш така. Кенуайн Джоунс има 6 гола за отбора си този сезон(повече от Бербатов и много други нападатели в класните отбори), а Бабел колко има? Гледай не кой къде играе и колко е известен, а какво показва на терена. Лалето дори титолярно място неможе да спечели, 10млн. струва... Смятай взеха го от Аякс за над 13 *wink* Според мен Рафа знае какво прави и ще искара Ливърбърд от кризата! tymypa пич гледаш много повърхностно на нещата.. има още много какво да учиш за голямата игра Поздрави!

tymypa
12.01.2010 23:03

добре бе юникорн я ми кажи кой е по добър от двамата горепосочени ... колкото и да си тъп можеш да го разбереш. може ли да имаш талантлив футболист и да го разменяш за някакъв посредствен играч

wolfv4eto
12.01.2010 20:51

на Бабел една от функцийте му е нападател не знам какви ги върши Бенитез..

tymypa
12.01.2010 20:48

хахаха още веднъж (ако е истина това) бенитез доказва колко е смотан откъм трансфери ... няма никакъв усет вече .. нз толкова ли е отчая че да взима тоя джоунс леле бабел е 100 пъти по добър от него стига да му се даде шанс за изява а не да го пусне 4-5 мача да вкара 2 гола и да реши че не става и пак да го сложи на скамейката хаха много е зле тоя бенитез нищо не му разбира главата говорят за САФ че се е побъркал вече ама така като гледам май бенитез е за лудницата

sasedq
12.01.2010 20:36

Бенитес няма какво да купи с тези пари който му дават.

lamers_pro
12.01.2010 18:28

Агбонлахор си го мисля за вариант отдавна,ама колко ли пари ще му искат Вила?А надали ще вземат Бабел... *sad*

CEC0_vg
12.01.2010 17:35

Според мен ще се изшибат много ливъра. На тях им трябва нападател който е бърз, техничен и умее да играе с глава, че като гледам колко са зле с тикфите. *lol* Подолски или Албонахорд са най-добрите избори според мен.

brickbat
12.01.2010 16:39

Карълтън Коул този сезон го отпиши, защото има сериозна травма. Иначе Бабел е с пъти по - добър от този Джоунс, просто Бабел не получава достатъчно възможност да покаже какво може. За ливърпул по - добре ще е да купят някои като Агбонлахор - бърз, техничен и с добър дрибъл. Такива играчи са - Дефоу, Аршавин, Агбонлахор, Саломон Калу, Игуаин, Валдес(Дортмунд),Родалега, Белами, Подолски... *thinking*

niki_kts
12.01.2010 15:44

Кенуайн Джоунс???О,не!Аман от посредственост в Ливърпул!По-добре да продаде Бабел и да вземе някой добър нападател- Карлтън Коул!Ако не успее с него съм съгласен и на варианта с по-възрастния ван Нистелрой,който да играе под наем до края на сезона,а през лятото да се търси алтернатива.