Джо Коул напуска Челси на свободен трансфер?

10:46
Джо Коул напуска Челси на свободен трансфер?
Халфът на Челси Джо Коул е на път да напусне "сините" на свободен трансфер през лятото, след като преговорите за удължаване на настоящия му договор са прекратени, твърди "Сън".

Причината за спирането на разговорите между представителите на Коул и Челси е във финансовото разминаване между двете страни.

В момента юношата на Уест Хям взима по 80 хиляди паунда седмично, като неговия агент желае тази заплата да се вдигне до 120 хиляди паунда седмично.

От Челси са заявили, че за момента това е нереално искане, тъй като Коул трябва да покаже, че заслужава тези пари на терена.

Както е известно, през миналия сезон полузащитникът се възстановяваше от тежка травма в коляното и дълго време не игра. През тази кампания Карло Анчелоти използва в 18 двубоя Коул, като в 12 от тях играчът бе титуляр. Въпреки това италианският наставник на Челси е убеден, че още не е видял пълния потенциал на футболиста.

"Джо може много повече", коментира специалистът.

Твърди се, че Коул не иска да напуска тима, а и от Челси нямат желание да се разделят с него, но до момента разминаването във финансовите условия е на път да раздели пътищата на Джо Коул и Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DraKoHa
14.01.2010 07:40

ехе мого бе 120000 евро много иска *beer*