\"Футболист на годината\" без Берба и Стилиян?

10:25
\"Футболист на годината\" без Берба и Стилиян?
Церемонията за “Футболист на годината” може да остане без личното присъствие на двамата големи фаворити - Димитър Бербатов и Стилиян Петров. Именно заради тяхното присъствие, както и това на крилото на Манчестър Сити Мартин Петров, шоуто бе изместено от 13 за 14 януари, четвъртък, съобщава "Труд".

Но снежната буря на Острова отново нанесе удар на организаторите. В четвъртък Стилиян Петров и Астън Вила гостуват на Блекбърн в първи полуфинал за Купата на лигата. Мачът трябваше да се играе миналия вторник, но лошото време го отложи.

Изглежда абсурдно Вила да пусне капитана си да пътува за България, предвид важността на двубоя. Вчера изникна възможност срещата да бъде отложена отново, което може да позволи на Петров да се появи на шоуто в НДК.

Ситуацията с Бербатов е деликатна. Вчера Манчестър Юнайтед потърси спасение от снежния ад в Англия с петдневен лагер в Доха (Катар). Бербатов се качи на самолета с отбора. Юнайтед се връща в петък в Манчестър.

Мениджърът Емил Данчев и самият Бербатов са направили необходимите постъпки, за да присъства капитанът на България на церемонията. Но последната дума се чака от сър Алекс Фъргюсън.

Бербатов и Стилиян Петров са фаворити за наградата “Футболист на годината” редом с другите звезди Мартин Петров и Валери Божинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация