Бербатов се разтича в Доха, прибира се в четвъртък

09:00
Бербатов се разтича в Доха, прибира се в четвъртък
Българският нападател Димитър Бербатов се готви наравно с останалите звезди на Манчестър Юнайтед, независимо че мениджърът сър Алекс обяви, че все пак българинът трябва да се оперира. Бербо е сред заведените от шотландеца играчи на топло в Доха. Заради мразовитото време в Англия тренировъчният процес на "червените дяволи" бе преустановен. След два дни без занимания дойде 1:1 с Бирмингам. После Фергюсън заведе отбора си в Катар. Подготовката им в академията за спорт ще продължи 4 дни.

Именно с желанието на шампионите на Англия да избягат на топло бе свързано и решението на организаторите на "Футболист на годината" в България да отложат церемонията по награждаването от сряда за четвъртък, съобщава "24 часа". №9 на Юнайтед и националния ни отбор е дал обещание, че при това положение ще присъства на събитието. На него Бербатов официално ще изпревари Христо Стоичков по брой пъти №1 у нас - 6 срещу 5 за Камата.

Стилиян Петров също е на лагер на топло с неговия Астън Вила. Първият българин, капитан на английски тим, също е потвърдил, че в четвъртък ще успее да се прибере в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stevo
12.01.2010 18:56

Прав си . Тази година Стилян заслужава да е първи . *thumb_up*

tedo_dm
12.01.2010 15:47

хубаво бербатов бербатов,ама според мен стилян петров направи много по-добра година а и факта че стана капитан на астън вила мисля че е достатъчен