ЦСКА купува Вальо Илиев срещу ?100 000

08:37
ЦСКА купува Вальо Илиев срещу ?100 000
ЦСКА вероятно ще купи до края на седмицата защитника Валентин Илиев. Бившият футболист на "червените" в момента още е в Терек Грозни, но се е разбрал да напусне руския тим срещу трансферна сума от около 100 000 евро, съобщава "7 дни спорт".

Илиев има договор с тима от Чечeния до лятото и твърдо отказва да го поднови, а сега е говорил с шефовете си да го пуснат преди края на контракта. Илиев иска да напусне Терек още през зимата, за да бъде близо до своето семейство в София. Именно това е причината шефовете на сегашния му клуб да са съгласни с раздялата.

Мениджърът на футболиста Емил Данчев се е срещнал с хора от ръководството на Терек и двете страни са се разбрали да не се правят спънки на играча, ако някой извади исканите пари.
В момента Вальо е в Анталия, където тече подготвителният лагер на руснаците.

Очакванията на "Армията" са, че най-късно в неделя той ще бъде на разположение на Любо Пенев за лагера в Албена. Илиев беше заявил, че ЦСКА е последен вариант за него, но до момента оферти от чужбина за защитника не са постъпвали в Терек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jaws
12.01.2010 14:58

Браво на ЦСКА ! Дано да е истина.Това ще е много "добра" новина за вечния враг - УеФски. Давай Вальо ние сме с теб ! *thumb_up*