Шаби Алонсо: Благодарен съм на Рафа Бенитес

20:34
Шаби Алонсо: Благодарен съм на Рафа Бенитес
Полузащитникът на Реал Мадрид Шаби Алонсо, който през миналото лято премина от Ливърпул на "Сантяго Бернабеу", подкрепи мениджъра на мърсисайдци Рафаел Бенитес.

"Бенитес е много добър мениджър. Той все още може да донесе успехи на  Ливърпул", каза Алонсо, цитиран от "Скай Спортс".

"Истина е, че той работи доста различно от повечето мениджъри, но не може да се отрече, че той постига успехи. Бенитес не позволява на емоциите да влияят на работата му.Вие сте играчът - той е мениджъра, независимо дали ви харесва, това е така. Винаги ще уважавам Рафа за това, което той е направил за футбола. Но по-важното е, че аз винаги ще съм му благодарен, за това че ми даде шанс да се присъединя към клуб като Ливърпул", заяви испанският полузащитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

el_n1n0
11.01.2010 22:31

MartinRonaldo точно ти си този дето няма представа за нищо, или поне за футбол...

CEC0_vg
11.01.2010 22:16

Той си знае само Роналдо. Остави го. За него има само 2 отбора- Реал и Манчестър. Кадето иде онова педалче и той по него.

mitenceto1
11.01.2010 21:37

Абе ти зле ли си бе.Може да се нямат но наи малкото може да каже че е добур тренйор колкото и да не се харесват трябва да има уважение към човека които го е научил на тази игра

MartinRonaldo
11.01.2010 20:42

Тоа па е ебати балъка ... 1-во говори че Рафа не му е приятел и че напсуал Ливърпул заради него , а са говори че мноо го уважава *erm* *thumb_down*