Гаджев тренира на пълни обороти с Левски

16:43
Гаджев тренира на пълни обороти с Левски
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев, който се възстановява от тежката контузия, която получи през лятото, се включи наравно със съотборниците си в зимната подготовка на тима, съобщиха от щаба на "сините". Гаджев се подготвяше на пълни обороти по време на беговите упражнения тази сутрин на изкуствения терен в Каварна. В тактическите занимания и упражнения с топка, които са днес следобяд на централния терен в Калиакра, халфът ще се подготвя индивидуално, по специална програма.

Всички 26 футболисти на Левски, които се подготвят в Каварна тренират на пълни обороти, като времето край морето е слънчево и топло за сезона при температура около 10 градуса. Следобедната тренировка на тима е определена за 16,30 ч.

Любезните домакини от Каварна са предоставили два терена за подготовка на Левски. Единият е с изкуствена тревна настила, на който "сините" водят беговите си упражнения, а другият е официалният, на който ФК Калиакра играе мачовете си в Източната "Б" група и на него шампионите ще водят упражнения с топка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация