Титуляр за пети пореден път!

16:17
Титуляр за пети пореден път!
Българинът Мартин Петров ще започне като титуляр за Манчестър Сити в пети пореден двубой от всички турнири в днешното домакинство на "гражданите" срещу Блекбърн, твърди "Скай спортс".

Според авторитетната медия, Роберто Манчини ще използва Марто Петров на оригиналната му позиция по левия фланг на халфовата линия в сблъсъка срещу Роувърс. Както е известно, италианският специалист изпробва Петров на различни позиции в първите си мачове начело на "небесносините". Срещу Сток Сити бързакът от Враца започна като дясно крило, докато в двубоя на "Ривърсайд" срещу Мидълзбро Петров бе използван на върха на атаката на Сити.

Основните проблеми на "гражданите" преди мача с Роувърс са свързани със защитата, където почти сигурно титуляри ще са Дедрик Боята и Винсент Компани, тъй като Коло Туре е в Ангола, докато Джолиън Лескът и Недум Онуоха са контузени.

Шон Райт-Филипс ще се завърне в състава, след като се възстанови от контузия, докато дебютът на Патрик Виейра се отлага, тъй като французинът получи травма в прасеца по време на мача Киево - Интер, който беше неговия бенефис с фланелката на "нерадзурите".

Ако днес Сити победи Блекбърн ще постигне пета поредна победа във всички турнири и влезе в топ четири на Висшата лига, събирайки 38 точки, с една повече от Тотнъм.

Ето и предполагаемия стартов състав на Манчестър Сити:


Гивън, Забалета, Боята, Компани, Силвиньо, Райт-Филипс, Бари, Де Йонг, Петров, Белъми, Тевес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mr_nice_guy
12.01.2010 14:58

с българските отбори национали и клубни не искам да се занимавам, те са жалка картинка, добре, оправдавам го, контузен е от октомври, а точно тогава показа как може да играе

DeviLLmaN90
12.01.2010 01:43

mr_nice_guy а пък аз ще ти кажа друго...Ти сам каза, че е крило което е така и как искаш да има повече голове. Добре трябва бяга повече ок. Ам за контузията викаш, че не го оправдаваш а чисто си го правиш. И Марто беше с контузия когато игра с Грузия нали. Ама игра мн добре(въпреки слабия мач той и вратаря играеха само).

mr_nice_guy
11.01.2010 21:27

Първо: няма повече голове от Бербатов. Второ: крило е и е нормално да бяга повече от един център-нападател. Трето: Мартин Петров е в пълноценно здраве и затова показва добър футбол, а Бербатов е контузен от мача с Блекбърн. Не го оправдавам, просто излагам един факт, и според мен е причина за по-слабата игра. Миналия сезон нямаше как да изпъкне Бербатов, защото в Юнайтед играеше Роналдо. Този сезон аха-аха започна да изпъква през октомври и бам - контузия *sick*

gobara
11.01.2010 21:18

Fi4o_CskA ,защото Мартин винаги показва ,хъс ,борба и може би вече има повече вкарани голове от Бербатов от началото на първенството,а Бербатов е бавен и се влачи по- терена,само едни пасове дава и от време на време да вкара някой гол(красив).А както виждаме и Марто в последните мачове дава много добри извеждащи пасове.

Fi4o_CskA
11.01.2010 21:09

радвам се, че всички под мен подкрепяте марто защото наистина го заслужава, зашо обаче не правите това и с Бербатов който не го заслужава по малко. Успех се пак на марто и дано покаже преди сичко добра игра и да не се контузи *lol*

mr_nice_guy
11.01.2010 18:34

ще гледаме мача и ще стискаме палци за хеттрик на Марто *thumb_up*

PAFICH
11.01.2010 18:18

ОООоо Браво Браво .... това се не беше случвало от 1000 години радвам се за съгражданина *tongue* И му желая много футболни успехи и чудесна игра *smile*

hitrin
11.01.2010 16:40

Марто накажи ги със още 2,3 гола *smile*

AaaareS
11.01.2010 16:24

АЙДЕ Марто пожелавам ти 1-2 гола и хубава игра