Вижте на кои дати ще се играят отложените мачове от Висшата лига

15:42
Вижте на кои дати ще се играят отложените мачове от Висшата лига
Отложените мачове от Висшата лига на Англия този уикенд ще бъдат насрочени за една от следните дати: 24 март, 14 април или 5 май, разкрива "Индипендънт".

Това са единствените свободни дати в английския футболен календар, като от ФА още не са взели окончателно решение около разпределението, тъй като от централата искат да подходят максимално справедливо от гледна точка сгъстеност от мачове на даден състав.

Въпреки това желание на ФА, някой от мениджърите в английския елит вече възнегодуваха срещу решението на федерацията да отложи мачове от кръга, който трябваше да се играе в събота.

"Сега със сигурност ще ни се наложи в определен период да изиграем пет мача за 14 дни, което е доста тежко, но от друга страна, ако тогава сме във върхова форма, може да бъде и добре за нас", коментира по случая наставникът на Тотнъм Хари Реднап.

Както е известно, в неделя "шпорите" трябваше да гостуват на Ливърпул, но заради проблеми с инфраструктурата покрай "Анфийлд" срещата бе отменена.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GeNeTo
11.01.2010 20:55

не занм но на администратора му е писнало сиг да изпраща анулиран мач *lol*

anton4o0
11.01.2010 20:31

SnaiperistaA,напълно си прав пич.челси пак са с късмет.Сигурен съм,че ако играха в събота щяха да се издънят.

SnaiperistaA
11.01.2010 16:28

Абе или ще бъде отменен целия кръг и няма да има въобще срещи,или ще играят всички ! Трябва да е по равно за всички,сега Ман.ю. и Арсенал играха на студа,а Челси ще си играят на топличко + африканските си звезди...

lamers_pro
11.01.2010 16:27

Хммм...вярно е,че много от отборите ще са много натоварени по това време,а ФА трябва да бъде справедлива към всички! *thumb_up*