Колко груб може да бъде Златан Ибрахимович (видео)

15:08
Колко груб може да бъде Златан Ибрахимович (видео)
Шведският нападател Златан Ибрахимович е известен със своя висок ръст и забележителната си техника. Той умее да дриблира между противниковите защитници с лекота, а и доста често се разписва сред голмайсторите в срещите, в които взима участие.

Бившият играч на Аякс, Ювентус и Интер обаче има още едно много силно качество, неприсъщо за нападател от неговата класа - грубостта. Звездата на Барселона постоянно участва в твърди сблъсъци с противникови футболисти, като не рядко получава и официални наказание за опасните си влизания и разправии със съдиите и опонентите си.

Със сигурност една от върховите в този аспект изяви на Златан е здравото влизане в краката на Диего Годин от Виляреал, след което заслужено си изкара жълт картон.

Вижте компилация от някои от последните груби изяви на шведския нападател:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

anelka79
19.01.2010 17:15

e все пак си е от балканите...нормално е

Barca_fen112
12.01.2010 20:44

Че е груб няма спор ,но тожа е баси тъпия клип.Има играчи ,които жсеки мач фаулират по много по-брутални начини , но ест. все пак това е БГ. *lol*

lamers_pro
11.01.2010 16:32

Наистина понякога е малко грубичък във влизанията си,а пък има и типичния Балкански манталитет с голямата уста! *thumb_up* *lol*