Мартин Петров: Сега доказвам на Хюз, че имам място в Сити

09:03
Мартин Петров: Сега доказвам на Хюз, че имам място в Сити
В интервю за британския "Таймс", крилото на Манчестър Сити Мартин Петров разказва за неволите си при бившия наставник на тима Марк Хюз и добрите дни, които изживява под ръководството на новия мениджър Роберто Манчини.

Бившият треньор на Интер върна врачанина в титулярния състав и за все още краткия си престой при "гражданите", вече започна да преобразява тима.

"Не е приятно, когато се представяш добре, а мениджърът не разчита на теб. Не съм единственият, който не играеше редовно при Хюз. Сега му доказвам, че имам място в отбора. Знам, че понякога ще се налага да съм резерва. Все пак разполагаме с много качествени футболисти и сигурно ще има мачове, в които ще почивам. В това няма проблем. Трудното е, когато си играл силно, вкарал си голове, избран си за футболист на месеца и след това отново се озоваваш на пейката. Това е, което ме правеше нещастен", сподели Петров.

"Вече 12 години съм извън България и досега не бях изпадал в такава ситуация. Хюз не ми даде шанс. Казваше, че съм важен за тима и трябва да работя. Нищо повече. Може би и аз сбърках, но бях твърде разочарован от отношението към мен. Казал съм го и на моя агент - нека всички знаят, че искам да остана тук", добави още крилото.

"Още преди първи мач, срещу Сток Сити, свършихме доста работа в тактически план. Сега всеки знае какво се изисква от него и резултатите са налице. Манчини е италианец, а знаете какво е нивото на тактическа подготовка в тази страна. Аз, Робиньо, Карлос Тевес – всички трябва да помагаме в защита. Ясно е какво можем, когато атакуваме, но работим сериозно и върху действията си в дефанзивен план. Да, това не ми е най-силната страна, но ще с постарая да дам всичко от себе си, за да изпълнявам задачите, поставени от треньора", коментира Марто работата на Манчини.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
19.02.2010 22:12

Това е човекът ,който има сърце в гърдите и милее за тези фенове.Бъди здрав Мартине и да ни радваш още дълго време. *thumb_up*

Azzurro2
10.01.2010 17:53

Най-добрият български футболист в момента ! *thumb_up*

PAFICH
10.01.2010 15:57

kaloqndersar е напълно прав!!!! Вярно е, че на последните мачове в националния не се представяше добре, но беше контузен. И все пак Марто е един от най-добрите ни национали! Винаги се бори за България.

kaloqndersar
10.01.2010 15:13

кой се подмазва бе??Петров няма нужда от мазнене-той е може би наи -добрият ни национал!А такива мнения си ги спестявай!

Mallorca
10.01.2010 14:39

тоэ Петров много се подмаэва на Манчини *lol*