Адебайор: Искаме да се прибираме, не ни се играе

14:04
Адебайор: Искаме да се прибираме, не ни се играе
"Повечето от играчите искат да се върна при семействата си. Никой не може да спи след това, което преживя. Видях един от нашите съотборници как бе прострелян с куршум в тялото. Започна да плаче и загуби съзнание", заяви звездата на Того Емануел Адебайор, за радио ББС след инцидента с африканците.

Както е известно по националния отбор на Того бе открита стрелба с автоматично оръжие, в следствие на която един човек загина, а още девет бяха ранени. С най-тежки наранявания са трима играчи на тима - Сердж Гакпе, Коджови Обилале и Абу Диаба.

"Все още сме в шок. Ако не гарантират сигурността ни си тръгваме", завърши Адебайор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hokage
09.01.2010 18:33

след тъкива глупости на тези МАНГАЛИ как ще им се играе футболистите??? *thumb_down* *sick*

Jordy_
09.01.2010 18:00

А според мен не са. Да не мислите, че в Ангола не са се постарали да се подготвят максимално добре за това първенство? И все пак това се случи.

stasi17
09.01.2010 16:09

Според мен в Юар са далеч по-цивилизирани! Вече се игра едно първенство там и нямаше никакви проблеми така че първенството ще е хубаво

Jordy_
09.01.2010 15:24

Най-големият идиотизъм е ротационният принцип, на който трябваше да се избират континентите за домакинство на Световно. Ако не се лъжа, го отмениха вече. И много се съмнявам, че след такива инциденти някой в скоро време ще даде правото отново на африканска държава.

liverpoolll
09.01.2010 15:23

Мися че тва световно в ЮАР ще бъде едно от най-слабите от страна на посетители .Факта от възможноста на подобни атентати , би отказал много превърженици на най- великия спорт за мене .

top4o_1994
09.01.2010 15:09

на Адебайор дали ще му се играе и в ман сити, сигорно му трябва време да се оттърси...

idol_bg
09.01.2010 15:02

От FIFA трябва сериозно да се замислят,дали е удачно да се организират подобни първенства във страни от третия свят.Някой ще каже,че става въпрос за расизъм,но е факт че когато първенствата се организират в Европа,няма такива проблеми.Съгласен съм че Африка вече е сериозен футболен аргумент,но им е рано все още да организират такива форуми.Спомням си че от 1978 (Световното в Аржентина) та чак до бъдещото такова в Бразилия през 2014 Ю.Америка не е приемала световния елит.Просто тогава Аржентина се провали с организацията и ФИФА веднага взе мерки.И преди смятах и сега го казвам ЮАР беше много прибързан и глупав избор за Световното тази година.Моля се да няма проблеми.