Манчестър Сити: Адебайор не е ранен при стрелбата, убит е шофьор

22:36
Манчестър Сити: Адебайор не е ранен при стрелбата, убит е шофьор
Отборът на Манчестър Сити обяви на официалния си сайт, че звездата на националния отбор на Того Емануел Адебайор не е ранен при днешната стрелба срещу клубния автобус на африканския тим в Ангола.

Официални лица от "гражданите" са разговаряли с Адебайор и въпреки че той е психически нестабилен заради случилото се, той няма физически наранявания.

"Ние бихме искали да пожелаем бързо възстановяване на ранените. В момента разговаряме с Футболната Асоциация за това какво точно да предприемем."

Двама футболни национали на Того бяха ранени сериозно, след като по клубния автобус на тима беше стреляно с автомати. Убит е шофьор на мястото на инцидента, а освен това са ранени още две лица от делегацията на Того. По автобуса е било стреляно, докато той пътувал през региона Кабинда, близо до границата с Конго. Един от играчите Томас Досеви, който играе за френския Нант, заяви:

"Двама наши играчи са ранени. Ние не искаме да играем на Купата на Африкански нации." Играчът обяви, че вратарят на френския аматьорски тим Понтиви Коджови Обилале и защитника на румънския Васлуй Серж Акакпо са сред простреляните.

Досеви добави: "Ние тъкмо бяхме преминали границата (между Конго и Кабинда, където Того ще играе мачовете си). Бяхме затрупани с формалности по границата и бяхме наобиколено от полиция. Всичко си беше наред. Тогава започна една масирана стрелба. Всеки един от нас легна под седалките и полицията отговори на огъня. Нещата изглеждаха така сякаш избухва война. Шокиращо е! Когато слязохме от автобуса, започнахме да се питаме какво става."

Того трябваше да започнат своята кампания в турнира за Купата на Африканските нации този понеделник срещу националния тим на Гана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
08.01.2010 23:51

kristianoooo тиквеник такъв кво значение има кой е? Ако ще и чистача да е е също толкова важно дане би да е по-малко човек *angry*

Mallorca
08.01.2010 23:31

това е бахти лудницата преди това стреляха по друг национален отбор гореми терористи са тия африканци *angry*