Страхотен жест на Арсенал към на феновете на Болтън

19:54
Страхотен жест на Арсенал към на феновете на Болтън
Отборът на Арсенал ще плати разноските по пътуването до Лондон на групата фенове на Болтън, които се оплакаха, че са разбрали прекалено късно за отлагането на срещата на "Емирейтс Стейдиъм".

Уондърърс обявиха, че са продали около 400 билета за гостуването в Северен Лондон, но срещата бе отложена само пет часа преди началния сигнал. Теренът ставаше за футбол, но проблеми със сигурността около стадиона принудиха Арсенал да поиска отлагане. От "артилеристите" обявиха, че са направили всичко по силите си, но от добра воля ще платят разноските на феновете на Болтън.

"Човек никога не взима лесно решението за отлагане на мач, а в същото време е налице отговорността да направиш всичко по силите си среща да има. Ние поддържахме контакт с властите и наистина вярвахме, че срещата ще се проведе. За съжаление, нещата се промениха и нямаше как мача да се играе", заяви изпълнителният директор Иван Газидис.

Феновете на Болтън, които вече бяха пристигнали в Лондон, нападнаха ръководството на Арсенал, че са обявили толкова късно, че мача няма да се играе. Много от тях пък бяха взели неплатена отпуска за да подкрепят Уондърърс в Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dido1912
09.01.2010 20:30

В България шяха да им теглят майните и толова.

omonigotemile
08.01.2010 20:23

Браво, по европейски! В България това никога няма да се случи...