Газидис: Не мисля, че Крьонке ще отправи оферта за Арсенал

17:37
Газидис: Не мисля, че Крьонке ще отправи оферта за Арсенал
Изпълнителният директор на Арсенал Иван Газидис отрече появилите се информации, че американският милиардер Стан Крьонке планира да отправи оферта за закупуването на "артилеристите".

Крьонке притежава 29.9% от лондонския тим и трябва да закупи акции за 150 000 паунда, за да може да отправи формална оферта за клуба от Северен Лондон. Другият голям акционер при "артилеристите" Алишер Усманов вече призова официално американеца да обяви какви са му плановете и дали планира закупуване на Арсенал. Крьонке обаче продължава да мълчи. Газидис заяви днес, че нито Крьонке, нито Усманов, имат намерение да закупуват тима.

"Няма никакви индикации от страна на който и да е акционер, че възнамерява да отправи оферта за закупуването на Арсенал. Ние сме доволни от този модел с много собственици. Ако някога има някаква промяна, то ние ще обявим това навреме."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AaaareS
08.01.2010 17:38

Също казва:

Газидис добави още, че капитанът Франсеск Фабрегас няма да бъде продаван и остава важна част от бъдещото на Артилеристите, че очаква Арсен Венгер скоро да подпише нов договор с тима и не очаква Стан Крьонке да отправи оферта за закупуването на клуба, въпреки че непрекъснато увеличава акциите си.